Megváltozott a Youtube megjelenése?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy megváltozott a Youtube. Valamelyik nap még "normálisan" nézett ki. A videó mellett jobbra voltak az ajánlott videók, és a videó alatt volt a leírás, meg ott voltak a hozzászólások. Most megfordult a dolog, jobb oldalt van a leírás, meg ott vannak a hozzászólások, és a videó alatt vannak az ajánlott videók. Ez így marad, vagy vissza lehet állítani? Annyira nem ez van megszokva.2024. jún. 8. 16:30
1/7 anonim válasza:
Ez lesz az új megjelenés, a tesztelési fázisban még váltakozhat a régi és új között. Utána már csak az új lesz, de ezt is meg fogod szokni, mint mindent ami eddig változott és már rég nem is emlékszel az előzményére.
3/7 A kérdező kommentje:
De. Megváltozott.
2024. jún. 8. 17:16
4/7 anonim válasza:
2# Neked nem. Nekem sem. De sokaknak igen. Nem egyszerre jelennek meg a változások mindenkinél.
5/7 anonim válasza:
Kérdező: ha ennyire határozottan kijelented hogy megváltozott, akkor minek írtad ki ezt a kérdést?
2 vagyok
6/7 anonim válasza:
Ha azt kérdezed hogy megváltozott-e, majd leírod hogy de, megváltozott, akkor minek írtad ki a kérdést?
7/7 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert azt hittem, hogy elállítottam valamit, és nem tudtam, hogy alapból megváltozott. Igen, megváltozott, tudom, csak azt hittem, hogy én rontottam el valamit. Ha meg nem én csináltam, hanem alapból ilyen, akkor talán vissza lehet állítani, legalábbis ezt gondolttam. Arra voltam kíváncsi, hogy ez másoknál is jelentkezett-e.
2024. jún. 11. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!