Windows 10 a Frissítés után megjelenésben teljesen megváltozott az asztal. Hogyan lehet visszacsinálni?
A szokásos srissítés visszavonást látszólag felkínálja, de aztán dolgozik rajta, és újra a frissített állapot van.
Lehet hogy rosszul tudom a neveket. Én egy XP-s jellegű megjelenést hoztam létre, ez a szemét meg valami METRO-s felület.
Amúgy ma egy határidős munkát buktam miatta. Nagyon fel b@szta az agyamat. Délelőtt dolgoztam, készenlétbe helyeztem délben, és délután egy automatikus frissítés után azt sem tudtam hol vagyok. Ezt egy linuxos gépről írom most.
Nem táblagép mód akar az lenni? Jobbra sarokban van ahol az értesítések vannak, ott rámész a táblagép módra.
Részben ez volt a baj.
Van két hasonló felhasználó név a gépemen. Az egyik végül nem lett kidolgozva. Ez az idióta Windows nem vettem észre, és felhasználót váltott frissítés után + táblagép módba.
Tábla gép mód, és egy nyers felhasználói felület, és én azt sem tudtam hol vagyok.
Köszönöm még egyszer a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!