Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube shorts másoknak is...

Youtube shorts másoknak is feldobja ezt ?

Figyelt kérdés

Mostanság a Youtube shorts a semmiből feldob nekem valami liveot, ahol valami öreg nő közvetíti azt, hogy létezik és csinálja a semmit.

Most legutóbb valami "Keskeny Gina official" közvetítését dobta fel a youtube shorts, ámbár nem vagyok benne biztos, hogy csak őt dobta-e fel eddig, a többire nem emlékszem.

Nem iratkoztam fel rá, és egyáltalán nem vagyok kíváncsi az ilyen tartalmú liveokra.

Amire viszont igen is kíváncsi lennék az az, hogy csak velem történik ez, vagy másoknál is megjelennek ezek a liveok ?

jún. 4. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is jelennek meg ilyenek, pedig sose néztem hasonlót. Sokat dobott már fel nekem, ahol többnyire random nők (van hogy férfi, de az ritkább) főznek, hablatyolnak otthon. De nem úgy főznek, mint a főző műsorokban, hanem random házimunkaként felveszik. Szerintem azért van, mert a YT felakar dobni live-okat is, hogy népszerűsítse, de abban az időpontban csak ez a választék.
jún. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!