A Facebook azt írta, hogy nem ajánlják másoknak fiókom többé, ez pontosan mit jelent és kihat az Instagram profilra is?
Figyelt kérdés
Van egy 2011-ben regisztrált fiókom amit azóta is használok, kb soha semmit nem osztottam meg az idővonalamon, nem spameltem.. A Facebook azt írta nem ajánlja másoknak a fiókomat, hogy ne lássanak, mert 5 éve megosztottam egy kéretlennek ítélt bejegyzést ami meme volt, de úgy érzem, nem teljesen indokolt az intézkedés. A profilom 2011 óta létezik, azóta nem történt olyan súlyos szabálysértésem, ami ezt indokolná. A Facebook nem zavar annyira, de ez hatással van az Instagram-fiókomra? Illetve ezt mit jelent pontosan? Csak a barát ajánlások közt nem jelenek meg vagy a bejegyzéseimet se dobja fel másoknak?2023. aug. 3. 23:05
1/1 anonim válasza:
Komolytalan fos , indok nélkül több tiltást kaptam . Hemzseg alja idiotak barom gusztustalansagaitol patkanyodasaitol csalók probalkozasaitol hirdeteseitől azok évek ota fent vannak csoportos bejelentések ellenére .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!