Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudom megnyitni a portokat...

Nem tudom megnyitni a portokat a routeremen port forwarding segítségével, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Először is letisztázok pár dolgot a felesleges csevegések kiküszöböléséért.

- Telekom az internet szolgáltatóm

- Sagemcom F@st 5670 routerem van ami a szolgáltatáshoz járt.

- Lecsekkoltam nem vagyok NAT mögött (Ugyanaz az IP cím myipaddress-en meg a routerben is)

- Port forwardingnál kipróbáltam minden lehetőséget de sehogy sem akart működni.

- Ipv4 és Ipv6 címem is van

- Kemény az élet

- Kikapcsoltam a Telekom Netvédelem funkciót (Amit valamiért Telekom oldalán lehet kapcsolgatni xD)

- Windows defender kikapcsolva valamint defenderben is "kinyitottam" a portokat.

- Játék szervert akarok futtatni ami 2 UDP portot használ.

- Megpróbáltam random portokat nyitni és lecsekkolni port checker-rel és Connection refused volt írva mindegyiknél miután bekapcsoltam a DMZ funkciót a routerben. Azelőtt csak timeout volt.

- Játék szerver futtatása közben is connection refusedet írt az oldal.

- A routeren belül nincs semmi opció firewall beállítására.

Naggyabol ennyi jutott eszembe. Nem tudom mit lehet csinálni de holnap esetleg felhivom a telekomot hogy mi a szitu, de kétlem is h valamelyik tudja mit jelent a port forwardig.

Tudnátok segíteni megoldani a problémát?

jún. 4. 01:08
1 2
 11/12 P.O.C. ***** válasza:
Az external host-hoz nem kell semmit írni ki sem kell tölteni. Ha nem válik be, akkor a sⒺggem fⒶsz routert rakd bridge módba, kösz rá egy random routert, nézd meg az kinyitja-e a portot.
jún. 4. 21:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Meg próbáltam úgy is, nem sikerült, feladtam. Amig nem veszek valami minőségibb routert addig marad a szerverbérlés.
jún. 8. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!