Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom optikai net miért nem...

Telekom optikai net miért nem tölt rendesen?

Figyelt kérdés

Fél éve húzták be az optikát (1000/1000), a gépem biztos hogy jó, a merevlemezekkel sincs gond, SSD is van benne, ez egy pár éves gamer PC. Az előző Internet gyakorlatilag stabilabb volt mint ez, sokkal lassabb volt, de azt mindig hozta. 50/10 körül.

Mióta optika van, van hogy egyszerűen alig megy a letöltés. Máskor meg problémamentesen le tudok tölteni 400-500 GB sorozatévadatot úgy hogy hozza a letöltést 800-900 mbit körüli átlaggal, különösebb szakadások nélkül.

Most meg pl. beraktam 15 HD filmet és egyszerűen szenved a letöltés, néha felugrik 200-300 mbitre, aztán leesik és így tovább. 2,5 órája nem bírok letölteni 100 GB anyagot a gigabites nettel, a fele se jött le úgy hogy mindegyik tele van seederrel.

A garantált letöltési sebesség pedig 300 mbit/s, tehát olyan 35 MB/s-el illene letölteni bármikor.

Újraíndítottam a routert, gépet tisztítottam ccleanerrel, a kliensben is váltottam portot.

Miért szarakodik az optikai net? Nagyon jól hangzik a gigabit, de gyakorlatilag a régi netemmel is lejött volna ennyi idő alatt ennek a 10 filmnek ekkora része....VDSL vonalon!

Másnál is van ilyen Telekom optikával?

jún. 3. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"túl sok emberre"... szerintem is. Az oldalon mi a helyzet? seed<>leech
jún. 3. 19:22
 12/13 A kérdező kommentje:

"Seederek: 8 843 210

Leecherek: 454 550

Valós leecherek: 5 381"

Itt nagyon sok seeder van a legtöbb anyagon. Néha hasít a net, néha meg nagyon nem és ez bizony idegesítő.

jún. 3. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Optikai net, Magyar Telekom. Nálam nagyon jó, rendben működik. DE nem is terhelem le ennyire. Lehet, hogy ez a baja.
jún. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!