Hiányzik az időszak, amikor a gyakori kérdések még az egyik leglátogatottabb fórum volt Magyarországon? Milyen jó emlékeid vannak ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A 2010-es évek elején-közepén nagyon sokat gyakoriztam, bevallom időnként trollkodtam is. 😅
Annyira imádtam az oldal miliőjét, ahogy egy érdekesebb, megosztó, vagy éppen megbotránkoztató kérdésre percek alatt rengeteg válasz érkezett, a kommentszekcióban is jóízű eszmecserék tudnak kialakulni. Nekem ez az emlékek hozzátartoznak a kamaszkoromhoz. Sajnálom, hogy már egyre kevésbé látogatott az oldal, és a többség átszokott a redditre, más egyéb oldalakra.
jún. 2. 10:49
1/3 Közveszélyes Kontár válasza:
van magyarnyelvu resze?
szerintem gepigenyen lettek sokkal tobben mint regen marmint aktiv forumozok kommentelok
nem ismerek nagyon mas oldalakat
sokan ma sem tudnak angolul
2/3 anonim válasza:
A ProHardver ilyen szempontból a mai napig nagyon aktív, én ott szoktam inkább írogatni.
3/3 anonim válasza:
most is az egyik leglátogatottabb forum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!