1/8 anonim válasza:
Mire gondolsz?
Olyan, hogy nem kell vissza-seedelni, vagy olyan, hogy nem tag is tölthet le.
Egyébként mindegy is, mert egyik sincs.
Olyan van, hogy néha vannak játékok ( pld. Haloweenkor), amikor lehet nyerni seed-csökkentést.
2/8 anonim válasza:
Ja lehet nyerni nekem pl 6 torrentnél 48 óra helyett 72 órát kellett seedelnem
Ez aztán nyeremény :D
3/8 anonim válasza:
Amikor ingyen tölthetsz le (persze illegálisan) fizetős tartalmakat, csak annyit kérnek, hogy seedeld vissza, de még azt is ki akarod játszani.
4/8 anonim válasza:
Vagy vásárolsz prémium elöfizetést.
5/8 A kérdező kommentje:
gyerekek,nyugi van, sokszor éjjel-nappal megy a gép így is úgy is a seed miatt, nem a kijátszása miatt,hanem az arányjavítás miatt kérdeztem... mert más torrent oldalakon, pl bithorlo, giga stb van olyan hogy letöltéshez nem számolja, de a seedet igen.
most regisztráltam pár napja,ezért kérdeztem.
2017. ápr. 20. 00:04
6/8 anonim válasza:
Milyen arányjavítás? Az nCore "Ratio-free" rendszerben működik:
nCore > Wiki > Ratio-free
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,megvan :)
2017. ápr. 20. 16:42
8/8 anonim válasza:
#3 válaszoló konkrétan megmondta...Nem veszed meg azt,amit illegálisan ingyen letöltesz, de még azt is ki akarod játszani...Hát ehhez gratulálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!