Mi a legmegfelelőbb módja ha laptophoz akarok Wi-Fit?
Figyelt kérdés
A laptopom viszem ide-oda olyan helyre is ahol nincs ingyenes esetleg semmilyen Wi-fi, viszont a munkámhoz kellene illetve kikapcsolódásnak is tökéletes lenne. Emlékszem, hogy bő tíz éve már volt valami USB-portba dugható kis valami amire elő kellett fizetni vagy valahogy szolgáltatott Wi-fit az adott számítógépnek.
Manapság erre milyen nem túl drága megoldások léteznek?
jún. 2. 08:07
12/14 anonim válasza:
Az ezredforduló óta minden laptopban van wifi kártya..
Valóban volt még win98-al olyan laptopom amibe kellett vennem pcmcia wifi kártyát, de az már nagyon rég volt...
13/14 anonim válasza:
A vodafonnak van ilyen kis fehér dobozkája az volt nekem ,jó volt.De most simán van a mobilomnak nagyobb adag netje és azt osztom meg a laptopommal .Én is sokat utazom ezért ezt szoktam használni ez a legolcsóbb megoldás is egyben..A dobozka pluszban sok volt 5-6 e ft .már nem emlékeszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!