Freemail levelek visszahozhatók valahogy, ha inaktiváltak?
Sajnos az egyik régi freemail fiókomba 2 éve nem léptem be. Most igen, de egy levelem sincs meg.
Bármiféle módon visszacsinálható minden? Vagy legalább valamicske?
Sajnos akkor annak annyi:
"Mikor kerül inaktiválásra a fiókom?
A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszaállíthatatlanul törlődik. Az inaktív fiókok bármikor aktiválhatók és újra használatba vehetők – ehhez a felhasználónak csupán be kell jelentkeznie."
Eső után köpönyeg jelleggel: ezért érdemes asztali levelezőklienset - ilyen például az ingyenes és nyílt forrású Thunderbird - használni, amivel IMAP protokollon keresztül letölthető - így archiválható - a levelezés.
Saccperkb sejtettem, hogy nem, de semmi titkos trükk, vagy valami? Kár:(
90 nap még baromi kevés.
Na de mi ez a levelezőkliens? Teljesen kínai szàmomra.
Az a dühítő, hogy még az emailcímek is eltűntek. Volt régi munkatárs, vagy épp szerelmem, akikkel egy- egy régi email az utolsó kapocs... Nem mintha felkeresni akarnám bármelyiket is, de azért jó volt néha belenézni a régi levelezésekbe. Látszik, tényleg ritkán tettem ezt...
"Na de mi ez a levelezőkliens? Teljesen kínai szàmomra."
Egy különálló számítógépes program (tehát nem a böngészőben futó weboldal), ami a levelezőszerverről a számítógépre letölti a leveleket (szóval nem a postafiók webes felületét - benne az éppen megjelenített levéllel - tölti be a böngésző a gyorsítótárába, hanem a levelezőszerverről magát a levelet tölti le) és megjeleníti azt, illetve lehetőséget biztosít levél írására és küldésére.
Ilyen kliens például a már említett Thunderbird: [link]
"90 nap még baromi kevés."
Ha fontos a levelezés, akkor nem.
"A gmailben is van ilyen időkorlát vajh?"
Van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!