Hogyan tudok szervereket rakni az aternos szerverembe (úgy mint a bungeecord-dal) úgy, hogy az kompatibilis legyen a Chestcommands, és a Znpcs pluginokkal (azaz átdobjon a szerverre)?
Egy éve fõtulaja vagyok egy épülõ aternos szervernek, és sok mindenen keresztülmentem, nem akarom most feladni. az adminoknak se tetszene az ötlet.
Ha valki ír és mûkõdik a tanácsa / segít megvalósítani, azt felveszem moderátornak vagy helper-nek. De... az alku csak azoknak mûködik, akik privátban is írnak.
Az Aternos - mivel egy ingyenes hosting cég, korlátozott eröforrásokkal - nem támogat bungeecordot, vagy bármilyen szerver összekapcsolàst.
Meg lehet oldani egy szerveren belül a különbözö játékmódokat pluginnal is.
Ha viszont komoly szervert akarsz, azt meg is kell fizetni.
az én szerverem nem igénytelen. nem véletlenül készül már több mint egy éve. teljesen olyan, mintha nem aternosos lenne.
a laggok meg nem tõlem függenek.
Lehet egy szerver igényes, ha közben minden 2. másodpercben belaggolnak vagy épp azt látják, hogy hamar lejár a szerver. (Nem tudom, hogy még promozza-e magát a mai napig)
Olyan, mintha a legújabb videójátékkal játszanál egy olyan gépen, ami a Minecraftot alig viszi el. Lehet, hogy jól néz ki, attól még ugyanúgy élvezhetetlen.
Nem beszélve arról, hogy eleve nem lesz optimalizált a szerver, mert ahogy olvastam több játékmódot akarsz futtatni egy szerveren.
Eleve egy ilyen ingyenes host nem azért van, hogy 10+ játékosnál többen játszanak, hanem egy kevesebb játékosszámú és kissebb igényű (1!) játékmódoknak, mint pl.: survival/adventure map stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!