Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok szervereket...

3nderX kérdése:

Hogyan tudok szervereket rakni az aternos szerverembe (úgy mint a bungeecord-dal) úgy, hogy az kompatibilis legyen a Chestcommands, és a Znpcs pluginokkal (azaz átdobjon a szerverre)?

Figyelt kérdés

Egy éve fõtulaja vagyok egy épülõ aternos szervernek, és sok mindenen keresztülmentem, nem akarom most feladni. az adminoknak se tetszene az ötlet.

Ha valki ír és mûkõdik a tanácsa / segít megvalósítani, azt felveszem moderátornak vagy helper-nek. De... az alku csak azoknak mûködik, akik privátban is írnak.

jún. 1. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Az Aternos - mivel egy ingyenes hosting cég, korlátozott eröforrásokkal - nem támogat bungeecordot, vagy bármilyen szerver összekapcsolàst.

Meg lehet oldani egy szerveren belül a különbözö játékmódokat pluginnal is.

Ha viszont komoly szervert akarsz, azt meg is kell fizetni.

jún. 2. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Az elso valaszolonak igaza van. Igy is leterhelt a szervergep, mivel nagyon sok szerver fut egy gepen. Megoldhato, hogy egy szerveren tobb jatekmodot alkottok, de a jatekosok egy ido utan megunhatjak az akadasok vagy az igenytelenseg miatt. (Aternos)
jún. 2. 14:05
 3/4 A kérdező kommentje:

az én szerverem nem igénytelen. nem véletlenül készül már több mint egy éve. teljesen olyan, mintha nem aternosos lenne.

a laggok meg nem tõlem függenek.

jún. 4. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet egy szerver igényes, ha közben minden 2. másodpercben belaggolnak vagy épp azt látják, hogy hamar lejár a szerver. (Nem tudom, hogy még promozza-e magát a mai napig)

Olyan, mintha a legújabb videójátékkal játszanál egy olyan gépen, ami a Minecraftot alig viszi el. Lehet, hogy jól néz ki, attól még ugyanúgy élvezhetetlen.

Nem beszélve arról, hogy eleve nem lesz optimalizált a szerver, mert ahogy olvastam több játékmódot akarsz futtatni egy szerveren.

Eleve egy ilyen ingyenes host nem azért van, hogy 10+ játékosnál többen játszanak, hanem egy kevesebb játékosszámú és kissebb igényű (1!) játékmódoknak, mint pl.: survival/adventure map stb.

jún. 10. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!