Átverés lehetett ez az NCore regisztráció?
Nem szoktam átverésbe futni, az esetek nagyrészében kiszűröm ezeket előre. Azonban most úgy érzem belementem.
Ezen az oldalon követtem a lépéseket. (Nyugodtan írjatok bele bármit, hogy végig tudjatok menni rajta)
A végén ott van, hogy kattints a továbbra, 1500 Ft értékben kell utalni a regsiztráció végigviteléhez. Természetesen megtettem. Miután semmi nem történt utána, akkor jöttem rá, hogy átverés lehet a hiteles weblap ellenére is. Elkérte a bankkártya adatokat, ez az egyetlen okom az aggodalomra, nem az 1500 Ft elvesztése. Mit gondoltok erről? Köszi előre is!
Hiteles nCore.pro meghívót, csak nCore-os facebook csoportban tudsz szerezni. Én is ott vettem! Lehet hogy drágább, de legalább hiteles. Ha jól emlékszem, én úgy vettem, hogy egy fizetős sms-t kellett küldeni a regisztrációs linkért, de már nem nagyon emlékszem, de a bakkártya adatokat sose add meg sehol sem, max az egyszer használatosat, mert az pont azért van.
Köszi a kommenteket. Nem hibáztatom az nCore-t, csak az sem véletlen, hogy a csalók megpróbálják kihasználni, hogy ennyire nehéz legyen bejutni. Ennyire nekem nem fontos ez, igazából mindent meg tudok venni amit szeretnék, filmek miatt lett volna jó, mert azért mindenre nem szeretnék moziba elmenni. De ha egyszerűen már már kiváltság hozzájutni egy account-hoz, akkor bánom is én. Kártyaletiltás megtörtént, a vicces komment ellenére a rendőrség gond nélkül felvette az adatokat a webhellyel, az online csalásokra most kiemelt figyelmet fordítanak. Nem hangsúlyoztam ki, hogy ez egy nCore regisztráció lett volna, csupán a linket vittem és a tranzakción szereplő adatokat.
Tanulságnak jó volt, hogy körültekintőbbnek kell lennem, még sosem húztak csőbe eddig, nagyon hitelesnek tűnt az oldal. A leckét megtanultam :)
> "a csalók megpróbálják kihasználni, hogy ennyire nehéz legyen bejutni"
Ennek a mondatnak semmi értelme nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!