Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez az új you tube formátum?

Hosszúhajú kérdése:

Mi ez az új you tube formátum?

Figyelt kérdés
eddig a videó alatt volt a komment, oldalt az ajánlatok. most össze van keverve, fordítva. tök rossz! mindenhol ez van? hogy tudnám visszaállítani? vagy nem lehet?

2024. máj. 23. 02:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként milyen böngészőt használsz? Mert nálam Opera fut és nincs változás.
2024. máj. 24. 22:10
 12/14 A kérdező kommentje:
ez nem is rossz ötlet! chrome -google van. most megcsináltam ezt az ötletet, hogy a komment részes oldalánál beszűkítettem. zavaró hogy látom a háttérképem félig - de ez még mindig jobb! ez eddig a legjobb ötlet! miután rákesetem a videóra, csak behúzom a jobb oldalt befele. aztán az egészet középre betolom. köszönöm az ötletet!
2024. máj. 25. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem rakod teljes képernyőre az egészet (négyzet vagy téglalap a videó jobb alsó sarkában)?
2024. máj. 26. 01:52
 14/14 A kérdező kommentje:

ez is egy okos ötlet! köszönöm hogy jó szándékkal álltok hozzám, nem úgy hogy ne rinyájjjámá nincs más bajod....?

szóval ötletnek jó, de akkor túl közel lesz és túl nagy, én meg féltem a szemem. úgy viszont működőképes ha messzebb rakom magamtól a laptopot! szóval neked is köszönet, bírlak benneteket, meg a jó szándékotokat - nem szoktam hozzá itt a gyakorin...

2024. máj. 26. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!