Internet kapcsolódási hiba külföldön?
Egy hónapja vettem t-mobil internetet laptophoz tehát hordozható!
Most ment ki a b.om szlovákiába és nem tudnak kapcsolódni az internetre mi lehet ennek az oka? sürgős tanácsokat kérnék ha tudnátok adni mert nagyon gyorsan kellene a net?
Roaming be van kapcsolva?
Ha nincs, akkor azért erősen gondolkozzatok el a használatán, mert a gatyátokat is kiszámlázzák.
Az előző válaszolót annyival egészíteném ki, hogyha nem olyan csomagotok van, ami külföldön is használható, akkor roaminggal, vagy anélkül, de ugyanúgy fizettek. Mi annó rákérdeztünk erre, azt mondták, hogy ne akarjuk a fizetésünk felét elnetezni. Ha jól emléxem 1Ft/kilóbájt a net.
Inkább keressetek egy netkafét, ha annyira kell a net, de még akkor is olcsóbb, ha kinti szolgáltatól rendeltek netet.
Egen, szerintem sem éri meg külföldön használni, nézz utána a szolgáltató oldalán a díjcsomagnak megfelelő díjszabásnak külföldön, elég brutális árakat fogsz látni.
Sztem pár óra alatt is el lehet netezni kint ezzel annyit, amivel itthon egy hónapig neteznél kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!