Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mivel tudnám az imput laggomat...

Mivel tudnám az imput laggomat csökkenteni, hogyha HDMI-vel van csatlakoztatva a monitor?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrégiben vásároltam egy Dell G2422HS 165 HZ monitort laptop kiegészítésre. Konkrétan CS2 játéknál tapasztaltam azt, hogy a mostanig használt laptop monitorom 60 Hz mellet max 10, átlagosan 6-8 ms helyett a monitornál HDMI2.0-val összekapcsolva 10 és 50 ms késést mutat és nem tudom mi miatt. Bevan kapcsolva az AMD freesync premium és mindent a leggyorsabbra tettem NVIDIA controll panelben is Ultra beállításon van a low imput lagg, megpróbáltam az FPS limitálással is, az sem csökkentette az imput laggomat. Emellett néha konkrét laggokat is érzékelek, amivel mostanig sosem volt bajom. A laptopomban rtx 3050 mobile van, simán megtartja a 165 fps-t. Nvidia reflex-onnal sem javult a helyzet. Tudtok segíteni?

2024. máj. 20. 23:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es: de hát látod, a frame timing alapján nem tudja stabilan tartani a 165FPS-t :D
2024. máj. 21. 12:16
 12/15 Morzsi007 ***** válasza:
A kérdés alatt az van, hogy fixen megvan a 165 fps. Azért is kérdeztem. Kicsit ellentmondásos a dolog.
2024. máj. 21. 12:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Inkább 140 FPS-t mondanám, hogy megtudja tartani legtöbbször, v-syncet nem használok
2024. máj. 21. 12:33
 14/15 Morzsi007 ***** válasza:
Kapcsold be és nézd meg mit mutat úgy.
2024. máj. 21. 13:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam le limitáltam és mégis minden ugyan olyan, az az érzésem, hogy csak a cs2 csinálja ezt,elinditom a ghost of tsushimàt és minden szépen fut alacsony beállítások mellett
2024. máj. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!