Hogy legyek népszerűbb a tiktokon?
Tegnap raktam fel elsőnek videókat, összesen hármat. 2 olyat, amiben érettségi feladatokat oldok meg és egy érettségis mémet. Mindhárom megtekintése olyan 270 körüli (pedig sok hashtaget hasznaltam) és a legtöbb lájkot kapott videóm is csak 27et kapott. Új követőm egy se lett...
Hogy tudnám felturbózni az oldalt, milyen tartalmakkal? Ha valaki gondolja privibe elküldöm a nevem, hogy véleményt mondjon róla.
Az az igazság hogy szeretnék jó sok követőt.
Egyetemre járok és dolgozom is mellette. De a tiktokozást is szeretném még emellett csinálni.
Jó ötlet. Ha csinos lány vagy akkor azon követőidnek akik hoznak még két követőt azoknak küldesz magadról egy akt képet..
10 új követőért meg videót. 😃
Egyetemista vagy, fiú vagy és a tiktokon a 12 évesek között akarsz népszerű lenni. Azt hittem, hogy az egyetemistákban van már némi komolyság.
Menten eldobom az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!