Hogy legyek népszerűbb a tiktokon?
Figyelt kérdés
Tegnap raktam fel elsőnek videókat, összesen hármat. 2 olyat, amiben érettségi feladatokat oldok meg és egy érettségis mémet. Mindhárom megtekintése olyan 270 körüli (pedig sok hashtaget hasznaltam) és a legtöbb lájkot kapott videóm is csak 27et kapott. Új követőm egy se lett...
Hogy tudnám felturbózni az oldalt, milyen tartalmakkal? Ha valaki gondolja privibe elküldöm a nevem, hogy véleményt mondjon róla.
Az az igazság hogy szeretnék jó sok követőt.
2024. máj. 9. 21:33
11/30 anonim válasza:
1 nap alatt nem leszel nagyon híres. Pár évbe is telhet, hogy híres leszel.
12/30 A kérdező kommentje:
És mennyi időn belül reális az 1000 követő?
2024. máj. 10. 14:41
13/30 anonim válasza:
Érettségis tartalommal? 15 év, jobb esetben... 😂
14/30 A kérdező kommentje:
Mi lenne az a tartalom amivel jóval hamarabb?
Amúgy nem lány vagyok
2024. máj. 10. 15:09
15/30 anonim válasza:
De mire fel akarsz követőket? Nyújtasz valami jó tartalmat cserébe? Az érettségire azért esett a választásod, mert nem jutott jobb eszedbe, te magad is elmondod. Mégis miért kéne másnak élveznie (!) azt, ami téged nem is különösebben foglalkoztat? Nem azok lesznek népszerűek, akik azok akarnak lenni, hanem azok, akiknek van valami új ötlete vagy tudnak nyújtani valami olyat a nézőknek, amit más nem. Neked nincs semmi ötleted, tőlünk várod a segítséget. Ezért cserébe akarsz követőket? Miért?
16/30 A kérdező kommentje:
Mert híres és népszerű akarok lenni és ehhez manapság a tiktok a legjobb platform. Csak egy jó ötlet kéne, és ennek a kitalálásában kéne a segítség
2024. máj. 10. 17:31
17/30 anonim válasza:
De úgy nem lehet híresnek lenni, hogy híres akarsz lenni és kész. Ha nincsenek se kapcsolataid, se jó ötleteid, vagy nem vagy különösen vicces/okos/csinos/jóképű/stb., akkor felejtsd el. Ez úgy szokott működni, hogy valakinek pl. igazán jó a humora, elkezd vicces videókat gyártani, és ha (ismétlem, ha!) ez tetszik a nézőinek, akkor lájkolják a videóit, esetleg feliratkoznak rá. Az ilyen emberek egy kis része valóban népszerű lesz, de azért, mert akkor ők tudnak valamit, amit más nem. A kérdésed alapján viszont te semmi ilyet nem tudsz.
19/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Amúgy szerintem elég jóképű vagyok. Így pl. milyen tartalmakat készíthetek, amik erre alapoznak?
2024. máj. 10. 18:10
20/30 anonim válasza:
Még mindig nem érted, hogy alapból halálra van ítélve a dolog, amíg minket kérdezgetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!