Mit tudok tenni azért, hogy Facebookon emberek akik letiltottak engem, feloldják a letiltásomat?
Figyelt kérdés
máj. 5. 10:00
21/56 A kérdező kommentje:
Te neked nem is kell!!!
máj. 22. 20:29
22/56 A kérdező kommentje:
Mit lehet tenni?
máj. 29. 22:06
23/56 anonim válasza:
Leírták: semmit. Ha megint elkezded ezt a folyamatos visszakérdezést mint az előző tiltott profilodnál, ez is ugrani fog. Értelmezd már amit írnak.
24/56 anonim válasza:
Tehát van valaki akiről kb. azt se tudod, hogy kicsoda, mert nem tudod,hogy vannak-e közös ismerőseid. És letiltott (gondolom mert zaklattad). És ezt akarod feloldatni egy általad ismeretlen emberrel? Jól értem?
25/56 A kérdező kommentje:
De mindenkit tudok, hogy kicsoda. Akik letiltottak.
jún. 4. 17:57
26/56 anonim válasza:
És még se tudsz közös ismerőst találni, aki megkérdezi, hogy miért tiltott le téged?
27/56 A kérdező kommentje:
Mindenkinél nem tudok sajnos. Meg honnan tudjam, hogy kik a közös ismerősök?
jún. 4. 21:38
28/56 NTBS válasza:
Beszélj velük élőben. Kérd meg őket vagy küldj követet(közös ismerős, aki segít neked) hozzájuk.
29/56 A kérdező kommentje:
#28 nem tudok velük beszélni. Akkor?
júl. 2. 16:44
30/56 A kérdező kommentje:
Például 2 ember - 1 szerelmes pár mind2 tagja azért tiltottak le, mert a múlt hétvégén volt 1 autós rendezvény, amin én is részt vettem az autómnal. A felvonulásról tett fel videót a pár férfi tagja. A videóban én is szerelepek. Ahogyan megyek az autómmal a sorban. Én a videót elkértem eredeti minőségben a készítőtől. Főleg, hogyha már az én megkérdezésem nélkül levideózott engem és felrakott engem a netre.
júl. 2. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!