Hogy tudok valami torrenten letölteni?
Figyelt kérdés
Ahhoz kell torrent program? Nem veszélyes, nem tudják leszedni az adataimat? Azt olvastam, hogy beírom a google-be amit le akarok tölteni, meg ,hogy torrent és akkor le tudom tölteni? Segítsetek légyszives, ehhez nagyon béna vagyok!2010. okt. 27. 19:16
1/6 anonim válasza:
Igen, kell egy program a gépedre (torrent kliens), pl. uTorrent, Transmission. Ez nem veszélyes, nem férnek hozzá az adataidhoz, bár lehetséges, hogy vírusos, vagy kémprogram van abban, amit letöltesz.
Letöltöd a torrent fájlt egy torrent oldalról pl. ***** , a letöltött torrent fájlt ráhúzod a torrent kliensre, majd leokézod, és elvileg indul is a letöltés, bővebb információért:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 Jenci válasza:
Először is be kell regisztrálnod egy torrent oldalra.Kell még hozzá valamilyen letöltő program Pl:utorrent,bitcomet stb.Ezekkel tudsz letölteni majd.Az adatok miatt ne aggódj,fél Magyarország rajta van valamilyen oldalon és tölt.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
u torrent van a gépemen, de amit le kellene tölteni és ráhúzni nem találom :(
az ezüst nyíl című mesét szeretném letölteni, nem tudna valaki a linket leírni?
2010. okt. 27. 19:34
5/6 anonim válasza:
Ez jó :D
Magyart csak privát oldalon találsz jóformán.
6/6 anonim válasza:
Töltsd le az uTorrent nevű torrent klienst, az a legjobb. Kis rendszerigényű és szinte semmit sem foglal a gépen. És magyarul is tud. Azzal le tudod tölteni a torrenteket. Vannak szabad regisztrációs magyar oldalak is, keress rá és tuti találsz néhányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!