Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrenten kivül hol tudom...

Torrenten kivül hol tudom letölteni az "Emlékezz rám" cimü filmet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 12:08
 1/6 anonim válasza:

Regelj moovie.hu-ra és utána meg tudod nézni online.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 27. 12:14
 2/6 anonim válasza:
miért nem akarnak sokan torrentezni???most mondd már meg nekem kérdező! pedig gyors is,tuti nem szakad meg,de ha mégis,akkopr folytatja onnan,nem kezdi előlről,mint a direct letöltés..vagy ha vmi közbejön,akkoris letudod állítani..és nem nehezebb elindítani a letöltést
2010. aug. 27. 12:18
 3/6 A kérdező kommentje:

kedves 2. azért mert nemvágom torrentezést.

1.nek köszi de letölteni szeretném(:

2010. aug. 27. 12:20
 4/6 anonim válasza:
letöltöd a bittorrentet,ami lejön 1 percen belül..aztán ha megvana torrent,csak letöltöd,ami nincs 1 mb és onnan tölti magától,és sokkal praktikusabb,meg minden..mert ha 90%nál vagy directbe,és megszakad a net,vagy áramszünet,vagy csak szerver szarakodik,akkor kezdheted előlről,de torrentnél folytatja,ahol abbahagyta..inkább szokj át arra,majd rájössz,hogy jobb
2010. aug. 27. 12:24
 5/6 anonim válasza:

Igen, torrent tényleg jobb. Annyira nem nehéz. :D

De ha csak simán szeretnéd, akkor:

Ezt firefox-szal is le tudod tölteni. Csak benne van az esély, hogy megszakad. Remélem sikerül. :)

Első voltam. :D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 27. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi.

majd megprobálomk torrentezést csak segitséget kell majd kérnem :)

2010. aug. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!