Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows 10 asztali PC-met...

Windows 10 asztali PC-met jövőre dobhatom ki a kukába ? (olvastam valami ilyen cikket ,hogy nem kap támogatást majd)

Figyelt kérdés
ápr. 22. 16:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 Persze, miért ne működne? Csak veszélyes. Nem biztos, hogy elég óvatosnak lenni. Nem hiszem, hogy minden trükk olyan átlátszó lenne. Én még nem tudom, rendszert, vagy gépet váltsak, ha kijön az utolsó frissítés, de valamit biztos.
ápr. 25. 17:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Még idén dobd ki..

Csak előtte írd itt le hogy hol és mikor, hogy elkaphassuk...

ápr. 25. 17:08
 13/18 MolotovPunk ***** válasza:
11/ Én nem aggódom annyira a régi Win7-es laptopom miatt, azt amúgy is csak néha kisebb netezésre használom. A másik új asztali gépemen egyébként eredeti Win10 van, de azon már a Win11 is simán menne!
ápr. 25. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:

#11 A Microsoft propagálja mindig, hogy az aktuális verziót használd, mert ez az érdekük.

Nyugodtan lehet régebbi verziót is használni, csak ne arról a gépről netbankolj.

ápr. 25. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#14 Miért is? A legtöbb esetben ingyen lehet(ett) frissíteni. Tehát nem sok esetben kell újat venni. Nem hiszem, hogy valami hátsó szándékot kell ide (is) képzelni.
ápr. 25. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem hátsó szándék, csak ez az érdeke.
ápr. 25. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Más szempontból lehet, de szerintem jobb egy frissen tartott rendszert használni.
ápr. 25. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezt vettem 11 éve. Azóta alaplapot, procit cseréltem. Még ma is ezt a licenszet használom w10 és win11-hez. Szóval az MS tartja a szavát.

[link] nem kellett újat venni.

ápr. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!