Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan szerezhetném vissza a...

Vzsud kérdése:

Hogyan szerezhetném vissza a G-Mail fiókomat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen tanácstalan vagyok, és egy hozzáértő segítségét szeretném kérni, kérem aki tud, segítsen, már nem tudok mit tenni.

2022 decemberében feltörték a G-Mail fiókom éjszaka, ebből semmit nem észleltem, és mire reggel felkeltem feltörték a fiókom, a telefonom és még a másodlagos e-mail címemet is megszerezték.

Onnan tudtam meg, hogy a facebookomba belépés történt Grúziából.

Azóta küzdök, hogy visszakaphassam a tulajdonom.

Tudom mi volt a másodlagos e-mail címem, a telefonszámom is ugyanaz, és megvan az is. De az elkövető mindenhol a saját dolgaira írta át az adatokat, jelszó, stb.

Mindenhova írtam a Google-nek, de nem vezetett sehová, a fiók visszaállítási lehetőség sem jó, hiába tudom a régebbi jelszavam, ahhoz be kell lépnem az e-mail-be vagy a telefonba, amit ugye átírtak a saját telefonszámukra.

Segítsetek kérlek, nem tudok már mit csinálni.

Megkárosítottak anyagilag is, Paypalom, mindenem a fiókhoz volt kötve, 1 éve harcolok a fiókomért, és semmi de semmi nem használ.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2024. ápr. 21. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

És legyen tanulságos mert láthatod mekkorát lehet szívni.

A Gmailbe nem csatolunk más fiókot, főleg nem (pénzes PayPal)

Mindenhol egyedi erős jelszó ahol engedi kétfaktoros SMS vagy Authenticator.

Másodlagos és helyreállító emailek beállítva. Kétfaktoros hitelesítést kiváltó biztonsági kódok (álltalában 10db fióktól függően) letöltése telefonveszés esetére hogy ne zárd ki magad.

És ezek mind semmit sem érnek ha rossz linkre klikkelsz vagy letöltesz egy munkamenet klónozó (sütilopó) vírust. Ezért neked is jobban oda kell figyelni.

2024. ápr. 21. 22:20
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Egy kicsit hosszúra sikeredett nekik a levél, de leírom nekik angolul is, hátha úgy jobb.

Megfogadom a tanácsaid, köszönöm szépen mégegyszer, feltétlen írok ide, ha választ kapok!

2024. ápr. 21. 22:42
 13/19 A kérdező kommentje:

Rengeteg olyan fiók volt az e-mail-hez kapcsolva, amihez megvan még a jelszó, sőt, ebben a böngészőben is megnéztem a jelszókezelőt, és 17 helyen van tárolva email jelszóval együtt.

Ez is bizonyíték.

2024. ápr. 21. 22:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Na tessék, meg is jött a válasz.

"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk azzal kapcsolatban, hogy nem fér hozzá Google-fiókjához. Meggyőződtünk arról, hogy fiókja továbbra is aktív, tehát képesnek kellene lennie a szokásos módon való bejelentkezésre.

Próbáljon meg ismét bejelentkezni. Ha nem emlékszik a jelszavára, kövesse a fiók helyreállításához szükséges lépéseket.

Ha egyéb problémákba ütközik a bejelentkezés során, keresse fel a Súgót problémamegoldási utasításokért"

Ugyan ott vagyok, ahol elkezdtem.

Ördögi kör.

2024. ápr. 21. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Jelenleg az ötletekből kifogytam. Igen ez egy sehova nem vezető körbejáró űrlap rendszer, a facebook dettó ugyanez.

A csatolt fiók regisztrációkból tudtál megmenteni valamit is?

2024. ápr. 22. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Bárcsak vissza tudnánk térni a 80-as évekbe..
2024. ápr. 22. 18:02
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, sok oldal el van mentve a böngészőmben az ellopott e-mail címmel és jelszóval együtt.

Lehet vele kezdeni valamit?

2024. ápr. 22. 19:22
 18/19 BeefEater ***** válasza:

Először is, a Gmail fiókod nem a te tulajdonod. Sok mindent nem tudsz tenni, ha Gmailt használsz akkor nem te vagy az ügyfél, hanem a termék vagy és ennek megfelelő "ügyfélszolgálatot" kapsz. Ezt már tapasztaltad is.

Ugyan ez a helyzet a Facebooknál is.

Viszont egy bűncselekmény áldozata vagy, tegyél rendőrségi feljelentést. A fiókjaidat valószínű nem kapod vissza, de ha a Paypalon keresztül "károsítottak meg anyagilag", akkor a körülményektől függően lehet, hogy visszakapod a pénzed. Ezzel kapcsolatban (a feljelentéssel együtt) a Paypal ügyfélszolgálatával lépj kapcsolatba.

2024. ápr. 23. 12:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Sikerült visszaszerezni?
2024. ápr. 29. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!