Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hangomat hogyan tudom elváltoz...

Hangomat hogyan tudom elváltoztatni akár pl énekes hangjára vagy Markyfilms youtube videós hangjára? Egy álmom válna valóra! Tiktokon rengeteg követőm lenne ha le utánoznám Marky hangját csak sajnos azt nemtudom!

Figyelt kérdés

Mivel fiatal is vagyok és fiú de vékonyka hangom van!

17 vagyok:/

De mind1 nem ez a lényeg hanem ah hogy Markyfilmsre szeretném megváltoztatni illetve szerkeszteni a hangom aki tudna ebben segíteni vagyis alkalmazásokat oldalakat küldeni annak ezer köszönet!

ápr. 21. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hangodon múlik, hogy rengeteg követőd lesz, vagy nem... 17 évesen nem lehet már annyira gyerekhangod. Nekem sem volt baszó férfias hangom még 17 évesen, viszont kicsi megerőltetéssel simán képes voltam ilyen cinematikus előzetes beszédhangot imitálni... Ha a hangsúlyozod és a videód is jó, akkor sikeres leszel. Ha nem, akkor ezen nem a hangod mélysége fog változtatni...
ápr. 21. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Elvileg sokan szeretik a különleges embereket akik különböznek másoktól és szerintem a hang is számít milyen hangja van az illetőnek illetve a beszéldkézsége is.

Én egytől félek hogy negatív kommentek jönnek a hangom miatt lehet én hallom furának a hangom lányosnak mások nem hallanák így de én szerintem ezis beleszámít amit írtam.

Mindenálmom hogy vlmilyen videószerkesztésben megtudnám változtatni a hangomat többször láttam olyan videókat tiktokon ahol pl azahria hangját változtatták meg spongyabob hangjára én pl az én hangomat szeretném megváltoztatni vagy azahriára vagy Marky hangjára.

ápr. 21. 15:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Inkább téged kéne fejbe rugni amiért ilyen szemét k*csög vagy🤗
ápr. 21. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak írom
ápr. 21. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha félsz a negatív kommentektől, akkor eleve ne kezdj tartalmat gyártani. Ha van egy nagyobb közönséged, akkor biztosra veheted, hogy megjelennek az utálók. Legyen a tartalmad bármennyire is jó, mindig lesz valaki, aki szerint kfogásolható lesz és bele fog kötni. Ha nem bírod a negatív kritikát, akkor bele se kezdj, vagy tanuld meg kezelni... Ezért nem való mindenkinek a híresség, mert sokan beletörnek abba, hogy vannak, akik nem szeretik...

Egyébként mennyire magas a hangod, hogy ennyire gáznak érzed? Csak kíváncsiságból kérdezem.

(1-es voltam)

ápr. 21. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Aki útálja saját testét vagy hangját az eleve orvosi eset..
ápr. 21. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondom nincs semmi bajom a hangommal csak videóban hallatszik másképp de egy próbát megér legfejjebb kikapcsolom a hozzászólásokat.
ápr. 22. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:

1-2 videónál lehet poén az ilyen hang lecserélés, de minden egyes videónál extrém teher volna még ha lehetséges is volna. Látszik, hogy nem nagyon csinálsz még videókat, csak vágyakozol utána. Aki rendszeresen csinál videókat, az nemhogy keresi a lehetőségét, hogy még egy plussz művelettel nehezítse a videók elkészítését, hanem épphogy megpsórolni próbál minden egyes extra lépést, mert ezek nélkül is éppen elég összetett, bonyolult és időigényes minden egyes videó elkészítése. Amiben minden egyes további összetett tényező egy újabb lehetőséget jelent, amibe hiba csúszhat, kimaradhat, elfelejtheted és csak a gond van vele.

Szerintem nem érdemes kikapcsolni a hozzászólásokat. Ha nagyon égetni akarnak, máshol, máshogyan is meg tudják tenni. Ha meg kommentelnek, az csak pörgeti a videód interakcióit és a YouTube azt látja belőle, hogy népszerű a videó. Mindegy, hogy jót vagy rosszat írnak, azt a YouTube nem érti, de minden interakció növeli a videó nézettségét.

Barátkozz meg a hangoddal. Mindenki másmilyennek, furcsának, cikinek érzi a saját hangját visszahallgatva. A saját hangodat normál esetben csak a koponya csontok rezgésein keresztül hallod, ezért teljesen más érzés, mint amilyen felvételről visszahallani.

Van rá egy nagyon egyszerű terápia: beszélj sokat felvételre, hallgasd vissza sokat és egy idő után meg fogod szokni, hogy ilyen a hangod.

Egy rakás híres ember van, akinek nem jó a hangja, vagy akár egyenesen beszédhibás. A YouTuberkedésben ez még senkit nem akadályozott meg, de a tévések, humoristák közt is bőven vannak.

Ne Cyranoról vegyél példát, de vedd poénra a kritikákat. Ha te is nevetsz és poénkodsz a hiányosságaidon ahelyett, hogy felvennéd és megbántódnál miattuk, akkor értelmét veszíti gúnyolódni rajta.

De van az ilyen jellegű cikis félelmek kezelésére egy olyan pszichológiai módszer, hogy vegyél fel valami irtó ciki ruhát, amiben biztosan megbámulnak és mászkálj úgy. Kifejezetten az a cél, hogy ciki legyen. Ettől meg fogod látni, hogy messze nem tűnik fel annyira sok embernek, mint gondolod. A te gondolataidban hatalmas az a probléma, de valójában másoknak fel sem tűnik. És ha igen, akkor mi van?

Ehhez hasonló jelenség az is, hogy egy csomóan azért nem mernek elkezdeni YouTuberkedni, mert "jajj, mit mondanak majd rólam az emberek", aztán akik mégis elkezdik csinálni, mind azon szenvednek, hogy "senki nem nézi a videómat, mit csináljak, hogy többen nézzék?"

Amúgy elmehetsz logopédushoz, beszéd tanárhoz, hogy minél jobb legyen a kiejtésed, artikulációd, hangképzésed. Az összes politikus, tévés, színész ezt csinálja, hozzá tartozik a szakmájukhoz. A többségük nem úgy született, hogy nagyon jól beszélt, hanem megtanulták, hogyan kell jól csinálni. Aki netán úgy született, hogy már valamennyire jól csinálta, az is képezte magát, hogy még jobban csinálja.

júl. 10. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!