Fizetős lesz a marketplace a sikeres eladást követően?v.csak én értettem félre?
Figyelt kérdés
Effective April 15, 2024, the selling fee for listings sold with shipping and checkout on Marketplace increased to 10% or a minimum of $0.80 for each item sold with shipping and checkout.ápr. 17. 15:24
1/3 anonim válasza:
Lemaradt az idézett mondat elejéről egy fontos pontosítás. Ilyen díj eddig is volt a rendszerben és ezt növelték meg, csakhogy ez azokra az eladásokra vonatkozik aminél az eladó igénybe veszi a kiszállítási opciót is. Ez a funkció Magyarországon el sem érhető:
A konkrét cikk:
"It's free to sell on Facebook Marketplace for local drop-off and pickup, but sellers pay a 5% fee for sales made with the delivery and checkout option. A seller shared the text of a notification they received from Facebook that says the site is doubling the fees to 10% on April 15, 2024, and raising the minimum fee from 40 cents to 80 cents, though it will continue to offer the free option for items sold through local pickup."
2/3 A kérdező kommentje:
köszi 1es. azt hittem valami jutalékos rendszert állítottak fel ápr 15-től 2024-től
ápr. 17. 16:06
3/3 anonim válasza:
Nem tudom sajnos, de én már átváltottam a sok nehézség miatt a Vaterára, nekem az vált be a legjobban, egyszerűen kezelhető és mindent sikerül eladnom ott. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!