Vodafonál ,hogy működik ez a dolog ? Ha pár napon belül lejár az éves szerződésem akkor ameddig le nem jár nem változtathatok semmit sem ? Ha változtatni szeretnék akkor meg kell várnom ezt a pár napot ?
Figyelt kérdés
Internet és tv előfizetésem van . Vezetékes telefonom is van havi 125 ft díjat számolnak fel. Meg kell várnom ,hogy lejárjon pár nap múlva a szerződésem és akkor tudom módosítani,változtatni ,hogy miért akarok fizetni 1 éven keresztül ? Köszönöm a segítségeteket. 4 mobil van a családban már a vezetékesnek semmi haszna. Meg tudom szüntetni a szerződés lejárta után itthon neten keresztül ? Mármint a vezetékes szolgáltatást ha lejár a szerződés. Egyébként szerintem durva egy áremelkedés volt. Majdnem 13 ezret fizetek havi szinten.2024. ápr. 10. 12:07
1/5 anonim válasza:
Ha pár nap múlva lejár érdemes bemenned most egy üzletbe és megkérdezni, mert van amikor automatikusan hosszabítódik. Még az előtt menj be mielőtt lejárna. Ott elmondanak mindent.
2/5 anonim válasza:
A hűségidő nem hosszabbodhat automatikusan! Ha lejár, átalakul határozatlan idejű szerződésre. Ez eredményezheti azt, hogy a hűségidős ár elvész és átalakul hűségidő nélkülivé, azaz drágul a szolgáltatás.
Ha nagyobb csomagra módosítasz (drágábbra mint eddig volt), azt megteheted a hűségidő lejárata előtt is, de muszáj új hűséget kötni. Egyébként meg kell várni hogy lejárjon, a szerződésen lévő nap után következő napon tudod módosítani, ilyenkor már tetszőlegesen, tehát olcsóbb csomagra is válthatsz és nem muszáj új hűséget kötni, csak akkor valószínűleg sokkal drágább lesz, mintha kötnél.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm kettes. Akkor várok . Bejelentkezni tudok neten a my vodafone fiókba . Szerződést tudok csak hosszabbítani ,de nem tudom jelenleg lemondani a vezetékes telefont. Sem változtatni az internet és tv szolgáltatásomon.
2024. ápr. 10. 14:31
4/5 anonim válasza:
Amúgy a vezetékes telefon percdíjai általában olcsóbbak, mint a mobil, a legolcsóbb 200 Ft-os csomagokban is általában hálózaton belül korlátlan. Így nem fölösleges, sokat lehet spórolni vele. Persze kényelmes a korlátlan mobil, de baromi drága. Egy alap mobil csomag + a 200 Ft-os vezetékes, ha otthon vagy utóbbit használod, ugyanannyi hívással a harmadáért megúszod.
5/5 lali51 válasza:
Ha elmondod a vezetékest akkor lehet hogy drágább lesz a díjcsomagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!