Facebook messengeren lehet jelenleg valahogy törölni az ismerősöket?
Csak egy sokkal nehézkesebb és kiszámíthatatlanabb módszer van.
A módszer: Letiltod az illetőt, és aztán feloldod a tiltást.
Csakhogy van akinél elég ezt egyből megcsinálni is, és jó.
Lehet olyan is akinél várni kell egy napot és utána feloldani a tiltást, és akkor lesz jó.
Lehet olyan akinél külön messengerben kell ezt eljátszani, de lehet olyan is akinél az fb-n.
Körülbelül ennyi. (Ha szerencséd van akkor letiltod/feloldod azt jó. Utána elvileg a másik fél semmit nem vesz észre, és írni is tud ha akar.)
Akkor ahogy írtam tiltsd le, és várj vele 24 órát...., és aztán old fel..
Sőt ahogy levezettem több variációt is ki lehet próbálni, ha mindent kipróbálsz amit leírtam - valamelyikkel sikerülni fog.
Csak ugye idő kérdése mert ki kell várni több mint 24 órát (az csak úgy működik).
Kipróbáltam minden általad leírt eljárást,sajnos a tiltás feloldása után ugyanúgy ott vannak az ismerőseim között.
ezek után már csak abban bízom hogy hamarosan újra lesz ismerős törlése opció..de ilyen idióta fejlesztők mellett szerintem ez a hamarosan nem mostanában lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!