Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet valahogy oldani,...

Meg lehet valahogy oldani, hogy a profilom a Facebookon teljesen alaphelyzetbe állítsam, teljesen üres legyen az ismerősöket leszámítva?

Figyelt kérdés

Sajnos volt egy időszak az életemben, amikor sok olyan dolgot tettem ki, amivel most már nem tudok azonosulni. Akkor szentül meg voltam győződve arról, hogy a nézeteim, gondolataim, érzéseim nem fognak megváltozni soha. Hát... Nem így lett. Szóval mielőtt bárki felelőtlenséggel vádolna, nem, nem hirtelen felindulásból raktam ki mindenfélét, hanem régen másként láttam sok dolgot igencsak huzamos ideig, de megváltoztak az elképzeléseim, érzéseim. Azt is tudom, hogy "ami az internetre egyszer felkerül, az ott is marad". Nem vállalhatatlan dolgokról van szó, nem bánnám, ha valaki előkotorná a későbbiekben valamilyen bugyorból. Egyszerűen nem szeretném, hogy ezek premier plánban látszódjanak rólam. Szerintem ez érthető, amennyiben már nem azonosulok részben vagy semennyire a korábbi tartalmaimmal. Főként kommentekről, követésekről, illetve bizonyos bejegyzésekről van szó. Mérlegeltem a helyzetet, és szerintem megérné minden a fiókom által közzétett tartalmat leszedni.

Nem akarom megszüntetni a fiókot, és nem akarok újat létrehozni, mivel egy telefonszámom és egy fő e-mail címem van. Az e-mail cím kérdése még megoldható lehet, de a Facebook timbít, hogy telefonszám, vagy ami még jobb, hivatalos iratok kellenek neki. Telefonszámmal lehet újra regisztrálni, ha már korábban volt egy fiókom azzal a számmal? Mennyi időbe telik? (Azt tudom, hogy kell várni XYQ időt, amíg teljesen törli a fiókot, addig csak fel van függesztve.)

Szóval a kérdés adott: hogyan lehet előidézni azt, hogy a fiók teljesen üres legyen, olyan, mint amikor frissen regisztráltam, és ne kötődjön hozzá semmi?

2023. okt. 22. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Böngészőből: Beállítások és adatvédelem/tevékenységnapló

Itt a bal sávban van egy "tevékenységed a Facebookon", lenyitva "bejegyzések", abban "A bejegyzéseid, a becsekkolásaid, a fényképeid és a videóid" - ezt megnyitva van egy összes kijelölése gomb, és itt lehet mindent egyszerre archiválni, láthatóságot visszavonni (csak te látod), vagy törölni.

2023. okt. 22. 13:24
 2/2 A kérdező kommentje:

#1.

Köszi!

Hozzászólásokat is lehet így törölni?

2023. okt. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!