Google fiókba nem bírok belépni biztonsági kódot kér?
Sziasztok
Gyári visszaállítást végeztem a telefonomon,és sajnos ezzel kidobott a gmail fiokombol is.
Tudom a felhasználó nevemet,és jelszam is,de nem enged belépni,azt írja hogy kódot küld a telefonra,de ez nem érkezik meg.Valakinek lenne esetleg ötlete,hogy hogy tudnám visszaszerezni?
Csodát nem tudunk tenni, böngészőből pc-n való bejelentkező felületnél van egy súgó, ott van fiók helyreállítással kapcsolatos válasz, pl:
Köszönöm szépen,ezeket próbáltam,de azt írja,hogy ez a Redmi note 11 pro telefon van hozzárendelve a fiókhoz,és erre kellene küldenie valamit.
Esetleg az ügyfélszolgálatot ha eltudnám érni talán ott tudnának segiteni
Esetleg egy tipp lenne,hogy kihez/kikhez birnék még fordulni?
Azért zavar ez,mert a Google playes előfizetéseim ahhoz a fiókhoz vannak kapcsolva,és így potyára fizetném őket
"Esetleg az ügyfélszolgálatot ha eltudnám érni talán ott tudnának segiteni"
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy sikerrel járnál.
Sajnos, nem voltál körültekintő és szerintem ügyfél se vagy, csak felhasználó, így nem jár az ügyfélszolgálat se.
A Google playes-t #6-os komment után olvastam, amúgy #1-es vagyok.
Szóval én most megnézném, hogy lehet letiltani, hogy ne vonja le automatice.
"írja hogy kódot küld a telefonra,de ez nem érkezik meg"
Rossz telefonszámot adtál meg????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!