Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Napiszar oldallal mi lett?

Napiszar oldallal mi lett?

Figyelt kérdés
Csak nekem nem tölt be?
2024. márc. 18. 23:32
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Zsír. Köszi :D
2024. máj. 3. 12:03
 22/38 anonim ***** válasza:
64%
Sőt most éppen Digi vezetékes hálózatból a régi com-os címen is megy tökéletesen.
2024. máj. 3. 15:32
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelt Moderátor! Kérlek a 22. bejegyzést töröljétek. Jogsértő oldal elérhetőségére hívja fel a figyelmet. ( NAIH-6288-5/2023 s)
2024. máj. 3. 16:47
 24/38 vyrob ***** válasza:
35%
Tisztelt Moderátor! Kérlek a 22. bejegyzést töröljétek. Jogsértő oldal elérhetőségére hívja fel a figyelmet? Most komolyan emiatt sírsz? :) Mert azt hiszed ha valaki ide nem rakja ki a jelenlegi címet akkor nem fognak tudni róla mi? hihetetlen XDD
2024. máj. 3. 18:48
 25/38 anonim ***** válasza:
27%

#23:

Már bocs...

De attól, hogy jogsértő oldal elérhetőségére hívtam fel a figyelmet, Te miből gondolod hogy azt jó vagy rosszhiszeműen tettem?

Hiszen egy jogsértés tényállásra való felhívás, lehet hogy pont azért történt mert fel akarom rá hívni a figyelmet.

Én meg a következőt feltételezem akkor hasonlóképpen rólad:

Te azért töröltetted a hozzászólásom, mert nem akartad, hogy kiderüljön az oldal új címe. És így akarod a jogsértést leplezni az illetékes hatóságok előtt. :D

2024. máj. 3. 23:25
 26/38 anonim ***** válasza:
54%

#23:

Mellesleg ha ennyire az igazság bajnoka vagy, mit tettél ellene? Bejelentetted a NAIH-nak?

Mert én be... csak szólok.

2024. máj. 3. 23:29
 27/38 vyrob ***** válasza:
Na mindegy lehet rossz embernek írtam 23 asnak terveztem főleg
2024. máj. 4. 00:58
 28/38 anonim ***** válasza:

#20:

Azért azzal vitatkoznék, hogy a tiltás ellenére nem zuhan az oldal látogatottsága:

[link]

Csak nézd meg a reklámbevételeik csökkenését (Organic and Paid Website Traffic): 6 hónap alatt a harmadára esett.

Vagy a látogatások száma egy hónap alatt 68%-al.

Gondolom ez nem szorul magyarázatra. És nem én állítom.

Már a napiszar.hu-nak is nagyobb a látogatottsága.

2024. máj. 4. 12:56
 29/38 vyrob ***** válasza:
Nem a húszast akartam írni hanem a tegnapikat javitva..
2024. máj. 4. 19:10
 30/38 anonim válasza:
Mondjuk nem a tiltás miatt esett. Hanem a xar tartalom és az állandóan felugráló, mindenbe bele lógó, idegesítő reklám baromságok miatt.
2024. máj. 5. 07:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!