Sőt most éppen Digi vezetékes hálózatból a régi com-os címen is megy tökéletesen.
2024. máj. 3. 15:32
23/38 anonim válasza:
Tisztelt Moderátor! Kérlek a 22. bejegyzést töröljétek. Jogsértő oldal elérhetőségére hívja fel a figyelmet. ( NAIH-6288-5/2023 s)
2024. máj. 3. 16:47
24/38 vyrob válasza:
Tisztelt Moderátor! Kérlek a 22. bejegyzést töröljétek. Jogsértő oldal elérhetőségére hívja fel a figyelmet? Most komolyan emiatt sírsz? :) Mert azt hiszed ha valaki ide nem rakja ki a jelenlegi címet akkor nem fognak tudni róla mi? hihetetlen XDD
2024. máj. 3. 18:48
25/38 anonim válasza:
#23:
Már bocs...
De attól, hogy jogsértő oldal elérhetőségére hívtam fel a figyelmet, Te miből gondolod hogy azt jó vagy rosszhiszeműen tettem?
Hiszen egy jogsértés tényállásra való felhívás, lehet hogy pont azért történt mert fel akarom rá hívni a figyelmet.
Én meg a következőt feltételezem akkor hasonlóképpen rólad:
Te azért töröltetted a hozzászólásom, mert nem akartad, hogy kiderüljön az oldal új címe. És így akarod a jogsértést leplezni az illetékes hatóságok előtt. :D
2024. máj. 3. 23:25
26/38 anonim válasza:
#23:
Mellesleg ha ennyire az igazság bajnoka vagy, mit tettél ellene? Bejelentetted a NAIH-nak?
Mert én be... csak szólok.
2024. máj. 3. 23:29
27/38 vyrob válasza:
Na mindegy lehet rossz embernek írtam 23 asnak terveztem főleg
2024. máj. 4. 00:58
28/38 anonim válasza:
#20:
Azért azzal vitatkoznék, hogy a tiltás ellenére nem zuhan az oldal látogatottsága:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!