Napiszar oldallal mi lett?
#11:
Lehet, de nem valószínű.
Szerintem a felkerültek 10-30% biztosan tett feljelentést az elmúlt 10 évben. Kicsi az esélye hogy "csak" a Te ismerősőd miatt blokkolják.
Egyébként igen, az oldal üzemeltetői nem ellenőrzik a beküldött "történetek" valóság tartalmát. Nem is tehetnék, hiszen nem ismerik. Örülnek hogy valamit kitehetnek, van tartalom.
Például ha valakit elhagyott a barátnője, vagy egy éppen nem jött vele össze, itt bosszút tudott állni. Simán megtehette hogy az intim képeit, az FB elérhetőségét, lakcímét, telszámát, stb beküldte, hogy ez egy r1b@nc és mindenkivel szexel pénzért. Nem számít már senkinek ha ez netán nem is igaz. És azért ez azt gondolom nagyon durva. Itt családok, életek mehetnek tönkre (nem csak azé akit lejáratnak), gyerekét utána abuzálják a suliban, stb. És biztosan történt a napiszaron tucatnyi ilyen eset.
Persze nyilván sok valójában igazi pr0sti is kikerült. De tegyük hozzá, akár hogy elítéljük őket, nekik is vannak személyiségi jogai, és ezek ilyen fokú megsértése ugyanúgy bűncselekmény. Mint ahogy egyébként a pr0stitúció is. De a napiszar, és senki más nem veheti át az igazságszolgáltatás feladatát. Azzal, (vélt) bűncselekményre egy (valós) bűncselekménnyel válaszol.
Gondolom a napiszart üzemeltetők sem örülnének nagyon, ha nyilvánosságra hoznák a személyes adatikat, lakcímüket, fotójukat, nevüket. Valszeg nem élnének sokáig, hacsak el nem menekülnek jó távolra.
#11:
Korántsem igényel akkora "szaktudást", mint amit az előtted szóló leírása alapján feltételezel. Nálam speciel firefox böngészőre telepített (ingyenes)kiegészítővel(add-ons) megjelenik az oldal. Nem egy agysebészet.
Van választék: [link]
#15: Az az apróság nem tűnt fel, hogy NEM kamionosjózsibának' írtam. ;)
Hacsak.. #11: Józsi vagy, és kamionos? :D
egyik sem talált se nem a 11es vagyok se nem Józsi bá, nőként vicces is lenne :D
(15 voltam)
Ma most ezen ne veszekedjetek. Az biztos, hogy a napiszart leginkább szórakozásból nézték.
Az eddig latógatók jelentős része, pedig elfogadja ami most kiírásra került. Hogy nincs oldal. És továbblép..
És nem kezdi el annak módját keresni, hogy VPN-el, Tor-al, vagy más pluginnel ugyan elérhető-e az oldal.
És én is azt gondolom, valahol 99,9% fölött van az eddigi látogatók közül az, akik lépnek, és tojnak az oldalra...
Az eddig latógatók jelentős része, pedig elfogadja ami most kiírásra került. Hogy nincs oldal. És továbblép?
Vagy letölti a tort vagy firefox böngészőre telepített (ingyenes)kiegészítőket és már nézheti is tovább ami nem nagy megterhelés.
Azt észrevettem hogy nagyon hülyének akarod nézni az embereket eleve gondolom nem tudtad hogy a tiltottság is adja meg a kedvet a felhasználóknak vagy a látogatóknak hogy továbbra is nézzék. Amióta az eszemet tudom amire azt mondják hogy nem lehet arra nagy az érdeklődés..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!