Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha törlöm a filmnet amit...

Ha törlöm a filmnet amit megnéztem akkor már nem seedel vissza a torrent?

Figyelt kérdés
Töröltem pár filmet mert helyet foglalt ilyenkor a torrentbe a visszatöltés is megszakad?

2024. márc. 12. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Inkább várd ki a 15 napot aztán tartsd be a szabályokat, még kiszúrják, hogy trükközöl és kizárnak végleg.

Általában 48 ó seed szokott lenni a követelmény kb 1 hónap alatt. Beállítod, hogy automatikusan induljon a programod, és az oldalon láthatod, ahogy csökken a hátralévő seed kötelességed.

2024. márc. 13. 16:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Be van állítva. Már régóta töltök filmeket és akkor hónapokig a gépen volt és vissza töltötte és nem is néztem csak néha töröltem de a 48 óra bőven megvolt. Csak most sorozatot szedtem le(évadokat) és töröltem őket 1-2 hetente. Nem tudtam hogy nem lehet, azt hittem elég ha a torrentbe benne van. És azért töröltem őket mert sok helyet foglalt.

Most már tudom hogy az egész filmnek vagy játéknak a gépen kell lenni amíg nem tölti vissza vagy nem jár le az idő.

2024. márc. 13. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Erre viszont van egy trükk, ha legalább 1 fájl megvan az eredeti letöltésből (pl. valamelyik évad vagy nfo). A kliensben pipáld be, hogy csak azt a fájlt használja, majd nyomj rá egy kényszerített újraellenőrzést. Mivel csak azt 1 darabot akarod megosztani és az megvan, akkor visszaállsz vele seedbe. A trackert nem érdekli hány fájlt töltesz vissza, a lényeg az aktív megosztás.

Ezt legközelebb is meg tudod csinálni, hogy mindig hozzáadsz egy új évadot, majd amit láttál azt kiveszed a fájllistából, így mindig lesz legalább egy fájl amit seedben tartasz.

2024. márc. 13. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!