Be lehet állítani Facebookon hogy valaki ne lássa hogy megnéztem a storyját?
Figyelt kérdés
Érdekel hogy egy illető vajon láthatja e a napomat úgy, hogy én arról nem tudok mert nem jelzi a Facebook mondjuk2023. szept. 27. 19:54
1/6 anonim válasza:
Az ismerősöket mindig névvel írja ki, a nem ismerősök megtekintését csak statisztikai adatként. Ha azt látod hogy van több név nélküli megtekintő, ő nem ismerős, és nem fogja sehogy felfedni az oldal a nevét.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az felébresztette bennem a gondolatot hogy úgy nézhette meg a napomat hogy egy bizalmasa (aki nem az ismerősöm) lescreenshotolta esetleg és elküldte a fotót privátban neki.
Nem biztos hogy így van, de nincs kizárva
2023. szept. 27. 20:43
3/6 A kérdező kommentje:
Mert vannak név nélküli megtekintőim
2023. szept. 27. 20:43
4/6 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy akkor miért osztod meg, ha ilyenek miatt aggódsz?
Bármi ami kikerül a kezed közül (akár vkivel privátban osztod meg), a felett már nincs befolyásod (mert ő is tovább küldheti a tiltásod ellenére).
Nem hiszem el, hogy ezt mai napig magyarázni kell embereknek.
5/6 A kérdező kommentje:
Én se hiszem el hogy rögtön valami negatívat kell feltételezni valakiről úgy hogy nem is ismerjünk... Dehát ilyen az internet
Egyszerűen csak érdekel hogy látta és kész😀 nincs probléma
2023. szept. 28. 08:41
6/6 A kérdező kommentje:
*láthatta e
2023. szept. 28. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!