Hogy lehet a Google CHROME keresési nyelvét magyarra állítani?
A munkahelyemen a laptopomon Németországon keresztül megy az adatforgalom. E miatt azt hiszi a gépem, hogy Németországban van és így német nyelvű találatokat sorol előre. Hiába állítom be a Chrome-ban, hogy magyar legyen az elsődleges, mégis ez van. Már a hajamat tépem.
Van valakinek valamilyen ötlete erre??
Köszönöm.
1. Nyisd meg a Google Chrome böngészőt a számítógépeden.
2. Kattints a jobb felső sarokban található három pöttyre, hogy megnyisd a menüt.
3. Válaszd ki a "Beállítások" lehetőséget.
4. Görgess lefelé a beállítások között, és kattints a "Speciális" részre.
5. Keresd meg a "Nyelvek" részt, és kattints rá.
6. Kattints a "Nyelvek" részben található "Nyelv hozzáadása" lehetőségre.
7. Keress rá a "magyar" nyelvre, majd kattints a "Hozzáadás" gombra.
Ezzel a Google Chrome keresési nyelve magyarra lesz állítva. Remélem, segítettem! 😊
Szia! Köszönöm a részletes leírást!
A "speciális részt" nem találom, de eljutottam máshogy is a leírtakig. Ott már eleve magyar van. :(
Tehát nem tudtam semmit sem átállítani...
Köszönöm. Töröltem a gyorsítótárat, de a magyar nyelv továbbra sem választható.
Egyébként továbbra is a magyar nyelv van kiválasztva, ez az elsődleges nyelve. A kezdetektől ez volt.
"1. magyar
A böngésző erre a nyelvre fordítja le az oldalakat."
A probléma CSAK a munkahelyemen jelentkezik, munkahelyi wifivel. Ha a munkahelyemen a magyar telefonomról netet adok a laptopomnak, a probléma azonnal megszűnik. Vagy máshol, pl. otthon sincs ilyen gond. Csak a munkahelyi net miatt, ami Németországon keresztül megy, gondolom valami VPN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!