Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kaptatok már ilyen hivást az...

Kaptatok már ilyen hivást az otp-től?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy hívást az OTP-től a 30 824 0244-es számról, hogy Papp József nevére átutalás történt a számláról 80 és 120 ezer Ft összegben. Érdeklődőt, hogy ismerem-e? Mondtam neki, hogy persze és én utaltam.

Megköszöntem neki, hogy figyelemmel kísérik a pénzmozgásom. Nem kapott levegőt és kinyomott!!

2024. márc. 9. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem hívnak és azzal kezdi hogy banktól vagy futár, azonnal kinyomom és tiltom is
2024. márc. 9. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondod nem, egyből segít helyreállítani, persze kell minden adatod, pin kódod.

Tiltsd le.

2024. márc. 9. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem felhívtak az OTP-től, hogy Pénztáros Lölö épp utalni akar a számlámra 5 milliárdot, ismerem-e vagy mi.
2024. márc. 9. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak engem más dumával.. Emagra hivatkozott, h vásárlást indítottak a kártyámról blabla.. nem hatott meg, aztán kinyomta.. OTP-től ilyesmiért nem hívnak fel
2024. márc. 9. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus csalási kísérlet.
2024. márc. 9. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!