Miért nem kapok értesítést a címkével ellátott "mappába" kerülő e-mail-ről Gmail-ben? Hol a hiba?
Létrehoztam címkéket szabályokkal, a szabályoknál nem láttam külön értesítési opciókat.
Android Gmail alkalmazás beállítások:
1. Beállítási rész
"Általános beállítások" ->"Alapértelmezett értesítési művelet: Archiválás"
(Ezen kívül csak "Törlés" opció van. Nem igazán értem ez pontosan mit is takar. Tehát ha Beérkezik egy levél, ha beleteszi a "Beérkező Levelek"-be, vagy egy "xy" címkébe, az számít
az "Archiválás"-nak?)
2. Beállítási rész
"xy@gmail.com" -> "Értesítések: Mind"
"Értesítések a beérkezett üzenetekről: Hang bekapcsolása, értesítés egyszer" -> "Értesítések" -> "Címkeértések: pipa" "Rezgés: nincs pipa" "Értesítés minden üzenet esetén: Hangjelzés/rezgés minden beérkező üzenetnél: nincs pipa"
Egy meglehetősen régi Androidot használok: 7.1.2 N2G4TH
Régebben is voltak címkéim, de azoknál annyira nem lett volna fontos, hogy egyből lássam, amikor megkaptam. Természetesen akkor sem kaptam értesítéseket, csak a "Beérkező levelek"-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!