Mi baja lehet állandóan a netemnek?
Nekem a Vidanettel vannak problémáim, az utóbbi 2 évben. Ha megszakad a net utána egésznapra elmegy, rosszabb esetben napokra, a vidanet meg aszt mondja hogy nálam van baj, úgy hogy a szerelő meg aszt mondja, hogy valami mással lehet a probléma, és nem nálam.
Keresem az alternatívákat.
Ping20
Jitter11
Letoltes22
Feltoltes17
Nekem a vodafonnal.Domino Kartyas csomagom van.A legujjabb tipusu uj telefonom van Samsung 6/128gb-os es nem tudom hasznalni a facebookot delutan 4-ig. Nincs net , hiaba valasztottam ra csomagot. A regi samsungokba sincs. Gyenge a net. A Folrol pontossabban Magyarorszagrol tiltik fel az egesz vilag adatainak a tobbseget ,de meg Romianiabol is es Szlovakiabol is toltenek fel. Ez a 3 orszag tolti fel az egesz vilagbol az adatok 99%-at. Ez mind magyaroke. Gyakorlatilag a tobbi orszagbol az egesz vilagon szinte semmit sem toltenek fel.Ez a 3 vezetese az arulo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!