Miért dobja le allandoan a hotspotot a tv?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő 10-15 percenként ledobja a telóm(iphone 13 korlátlan Vodafone net)
Lg tv okos tv,a páromét sosem dobja le,csak az enyem.
Mi lehet ennek az oka??
2023. júl. 1. 22:19
1/4 anonim válasza:
nekem ugyanez van csak nem tv-vel hanem ipod touchal. én is vodafoneos vagyok. na ha meg akarom osztani a netemet az ipodommal, akkor kb 2 percenként ledobja a netről. viszont ha egy barátom telójáról osztjuk meg(iphone 12, telekom) akkor semmi hiba nincs. a vodaval lehet valami, ha sikerül megoldanod valahogy a hibát akkor megírnád? köszi előre is, én is írok ha sikerül utánajárnom a hibának
2/4 A kérdező kommentje:
Nahát én most azt csináltam,hogy kikapcsoltam ezt a “kompatibilitás maximalizálást”.
Egy próbát megér:)
2023. júl. 2. 19:02
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem ez eddig mindig be volt kapcsolva,el sem olvastam
2023. júl. 2. 19:05
4/4 anonim válasza:
köszi megpróbáltam és működött nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!