Ez miatt fagyhat le a gépem állandóan?
Figyelt kérdés
Folyamatosan lefagy a gépem, 2-3 naponta befagy a kép és semmit nem tudok csinálni a géppel, csak a bekapcsoló gomb a megoldás. Utána néztem valami hiba napló, nem tudom már a pontos nevét de ott a Kernel-Power volt nagyon feltüntetve, hasonló időtartalmakban amikor a kifagyás történt, mi ez a Kernel-Power és hogy javítható a lefagyás? Csak hasznos választ várok.2023. ápr. 13. 21:18
1/8 anonim válasza:
Az már azt jelzi, hogy gombbal kapcsoltad ki, és nem megfelelően állt le a rendszer, ha van bejegyzés a fagyásról az előtte lesz kicsivel.
2/8 anonim válasza:
Ez videókártya, vagy memória az esetek 95%-ában. Vedd ki egyenként a memória blockokat úgy teszteld egy ideig. Aztán a videókártyát és teszteld másikkal.
3/8 anonim válasza:
Windowsba beírod hogy memóriadiagnosztika és lefuttatod, gpu-nak meg furmark.
Egyébként hogyan fagy le? Játék közben, csak simán az asztalon vagy teljesen random?
4/8 A kérdező kommentje:
Valamikor amikor bekapocsolom utána 5 perce rá, valamikor játék közben, valamikor pedig film vagy valami kis semmi miatt, de igen teljesen random. 2-3 naponta forudl elő
2023. ápr. 14. 15:11
5/8 A kérdező kommentje:
Lefuttattam mindegyik tesztet, a videókártyásnál nem volt elemzés, de nem észlelt hibát, mi lehet akkor még a gond?
2023. ápr. 14. 15:55
6/8 A kérdező kommentje:
Találtam egy olyat hogy WHEA-Logger, pontosan ugyan akkor történt mint a kifagyás, ezt nem tudja valaki hogy micsoda?
2023. ápr. 14. 16:07
7/8 anonim válasza:
Ott kell lennie a részletekben event xy-nak is ahol xy egy szám, erre rákeresve már közelebb fogsz ekrülni a pontos okhoz, ugyanis az azt jelöli, hogy miből indult ki a hiba.
8/8 A kérdező kommentje:
nem találok semmi hiba kódazonoisítót, de már napi szinten tapasztloma lefagyást.
2023. ápr. 15. 14:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!