Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aki nagyon ért a Facebookhoz,...

Aki nagyon ért a Facebookhoz, válaszolna nekem?

Figyelt kérdés

Szóval több mint tíz éve van facem, tíz év alatt több ezer, több tízezer, de talán több millió mentett videó, cikk, kép stb van a Facebook alkalmazásban. Szeretném őket egyszerre törölni, mivel lehet, hogy több százezres, vagy millió dolog lett elmemtve, ezért egyesével lehetetlen törölni. Szeretném egyszerre az egészet. Erre elvileg lenne egy lehetőség, hogy belépek a tevékenység naplóba-->tevékenységeid a Facebookon-->mentett elemek és gyűjtemények-->mentett elemek és gyűjtemények kezelése menüpont alatt lenne rá lehetőség, hogy egyszerre tudnám törölni az összeset. De hiába megyek rá, tölt, tölt, tölt, tölt vagy 1-2-5 percig és az jelenik meg fehér háttérrel, hogy "nincs hálózati kapcsolat, próbáld meg újra".

Hol lehet a hiba, vagy mi lehet a probléma? Próbáltam a Facebook alkalmazással, facebook lite-al, próbáltam a világ összes böngészőjével, próbáltam androidon, próbáltam iphoneon, próbáltam asztali Windows számítógépen, próbáltam macbook-on, igazából mindenhogy próbáltam, de a vége mindegyiknek az lett, hogy fehér háttér és a szöveg.

febr. 29. 11:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!