Youtube feltőltésnél ki lehet valahol választani milyen hangsávval akarom feltölteni a videót?Vagy a feltöltés után cserélni lehet?Mivel a feltöltött videó angolul jelenik meg miközben magyar hangsáv is lenne hozzá de a ytube angolul játssza le.
Ha jól értem, két hangsáv van az AVI-fájlodban. Az [link] alkalmazással újra tudod muxolni a videót úgy, hogy csak az a hangsáv legyen benne, amit szeretnél. Csak pipákat kell törölgetni, illetve amúgy egy-egy sávot kiválasztva vannak további hasznos opciók a jobb oldali oldalsávon, bár neked azok most talán nem kellenek.
Szólj, ha félreértettem.
Ja nem, bocsi, az MKVToolnix MKV-t generál, azt nem biztos, hogy megeszi a Youtube (de tehetsz egy próbát).
Ebben az esetben használd a Handbrake-et, csak jelöld be, hogy ne kódolja újra a sávokat. [link]
Ha ez nem segít, akkor használd az FFMPEG-et. [link]
A probléma ezzel az, hogy bár mindent tud, parancssoros. Elvileg az alábbi parancs a 2. hangsávval muxolja újra:
ffmpeg -i bemeneti_fajl.avi -map 0:a:1 -c:v copy -c:a copy kimeneti_fajl.mp4
Abból indultam ki, hogy az első az angol, persze ezt akkor módosítsd. A 0:a:1 részben az 1-es jelöli a 2. hangsávot, az 1. hangsávhoz 0:a:0-t kell írnod a sorba.
"Hogy töröljem?"
Mi az, hogy hogyan töröld? A saját videódból nem tudod kivenni a hangsávot? Wtf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!