Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehúzott a Digi vagy ez így...

Lehúzott a Digi vagy ez így működik?

Figyelt kérdés

Sajnos életemben először kötök szerződést ilyen szolgáltatóval. Kb.5x megkérdeztem, hogy van-e más csomag, mint az a kettő amit reklámoznak (500 vagy 1000mb net +tv+vezetékes telefon), és NINCS.

Most a szerződésen látom, hogy van egy csomó opció, 100-as net is (az elég lett volna, mondtam is!), vezetékes telefon nélkül is, amit szintén nem kértem.

Ezen kívül elírtak egy csomó mindent (10 oldalas a szerződés, baromi apró betűkkel amit nagyító nélkül nem is látok), azt mondta az adataimat ellenőrizzem, azon kívül végiglapoztam, de nem álltam neki 30 percig olvasgatni..Pedig azt kellett volna.

Mikortól fognak számlázni? A szerződés megkötésétől vagy a bekötéstől?

Van bekötési díj, ami 12000ft??

Amúgy a kábelek már bent vannak a házban, mert már be volt kötve a digi. Mivel bérlők vagyunk. Azt is elmondtam 10x, mégis tulajdonosként jelölt be.

Most menjek vissza és kérjem számon? 1 éves határozott idejű szerződés. Lehet rajta módosítani?

febr. 25. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
A fenti árak olyan helyen érvényesek ahol optikai kábelen megy a szolgáltatás.
febr. 25. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
78%
A szerződés amit kaptál általános dolog. A 100-as csomag csak FTTB területen van, FTTH területen (jópár éve csak ilyet építenek) csak 1000-es van, semmi más, de csak kb 200 Ft-al több, mint az FTTB 100-as. Vezetékes telefonnal pedig olcsóbb az egész, mert csomagárat kapsz így. A modemen ott lesz a telefon dugója, de az előfizezők 70%-a nem is köt rá készüléket. Szóval magaddal szúrsz ki, ha nem csomagot veszel, hanem csak netet, mert önmagában drágább mint a csomag. A bekötési díj pedig azoknak van, akik nem írnak alá hűségidőt. Akik aláírják azoknak elengedik. Kivéve ha a modem után kábelezni kell (pl koax, utp), annak az anyagköltségét ki kell fizetni. De ha van már egy régi rendszer amire rá lehet kötni, meg persze ha aláírtál hűségidőt, nincs semmi díja.
febr. 26. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!