Lehúzott a Digi vagy ez így működik?
Sajnos életemben először kötök szerződést ilyen szolgáltatóval. Kb.5x megkérdeztem, hogy van-e más csomag, mint az a kettő amit reklámoznak (500 vagy 1000mb net +tv+vezetékes telefon), és NINCS.
Most a szerződésen látom, hogy van egy csomó opció, 100-as net is (az elég lett volna, mondtam is!), vezetékes telefon nélkül is, amit szintén nem kértem.
Ezen kívül elírtak egy csomó mindent (10 oldalas a szerződés, baromi apró betűkkel amit nagyító nélkül nem is látok), azt mondta az adataimat ellenőrizzem, azon kívül végiglapoztam, de nem álltam neki 30 percig olvasgatni..Pedig azt kellett volna.
Mikortól fognak számlázni? A szerződés megkötésétől vagy a bekötéstől?
Van bekötési díj, ami 12000ft??
Amúgy a kábelek már bent vannak a házban, mert már be volt kötve a digi. Mivel bérlők vagyunk. Azt is elmondtam 10x, mégis tulajdonosként jelölt be.
Most menjek vissza és kérjem számon? 1 éves határozott idejű szerződés. Lehet rajta módosítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!