Melyik internetszolgáltatónál érdemes most szerződést kötni?
Figyelt kérdés
Most vettem egy lakást és gondolkozom melyik szolgáltatót válasszam, Budapestről van szó, lakótelepi környezetben. TV, telefon nem fontos, azokat nem használom. A Telekom vagy a Digi kínál jobb csomagokat? Mennyi idő körülbelül, amíg bekötik?2024. jan. 10. 22:24
1/9 anonim válasza:
én a digit javaslom, nekem 1 hét alatt bekötötték, de ez függ a házhálózattól is
2/9 anonim válasza:
Egyik rosszabb, mint a másik, de sajnos nincs jobb, a vodkafon még ezeknél is trágyább. Régen amúgy a Digi egyértelműen a legjobb volt, de amióta Lölő megkapta, lesüllyedt a többiek szintjére.
3/9 anonim válasza:
Amelyik elérhető a címeden.
Ha több is van, akkor azt érdemes választani, amelyik optikai hálózaton szolgáltat.
5/9 anonim válasza:
Telekom, optikai hálózat a legjobb! Internet, vezetékes telefon, kábeltévé: 8800 ft.
6/9 anonim válasza:
Telekom ar/ertek aranyban a legdragabb es tapasztalataim szerint a 8kerben es videki nagyvarosokban is csapnivaloan teljesit mas szolgaltatokhoz kepest. DIGIt javaslom.
7/9 anonim válasza:
SZentendrétől Visegrádig nagyon jó a Telekom, két éve lett optikai hálózat, előtte ADSL volt és nagyon rossz. Lehet, hogy kicsit drágább, de a hibabejelentés azonnal riaszt és máris jönnek. Tessék ezt kipróbálni a Vodával!
8/9 anonim válasza:
Telekom. Nálam mindig stabil optikai. Nincs panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!