Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube videóm letiltásra került?

Youtube videóm letiltásra került?

Figyelt kérdés

Anime openinges videót csináltam. 23-al volt probléma benne, viszont abból a 23-ból csak 2 van tiltva Mo-n, a többi csak az oroszoknál.

Ha azt a kettőt sikerül megvitatnom vagy kivágnom és úgy újra feltöltenem, akkor is tiltva marad a videó az orosz területen kívül is?

2024. febr. 24. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért baj, ha Mo-on tiltva van? Nekem is pár videóm egyes országokban tiltva van, de pont annyira érdekel, hogy nem tudom melyikekbe.

És az, hogy Oroszországba le van tiltva, az miért nem baj?

Vitatni pedig, nagy valószínűséggel nem vitathatod. Azt akkor lehet, ha engedélyt kaptál a tartalom felhasználására az eredeti felhasználótól, vagy teljes mértékben a saját tartalmad (vagyis 100%-ban, nem 99,9999%-ban). Szóval ez kilőve.

A vágás lehetősége, pedig sokszor értelmetlenné teszi a videót. Pl. az én esetemben akkor fogadná el mindenhol, ha lenémítanám a zenét, de a videóban pont a zene a lényeg. Szóval ezt a lehetőséget gondold át.

2024. febr. 24. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Mert a legtöbb videóban szereplő opening, csak az oroszoknál van letiltva! Szerintem ott is csak addig amíg a háború tartani fog.

Végül kivágtam azokat, amik az orosz régión kívül is tiltva vannak!

Nehogy végül még csődbe menjen itt nekem a Sony, mert használtam 15 másodpercet a tartalmukból....

2024. febr. 24. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem a háború miatt van, hidd el. Annak semmi köze ehhez. Mi köze lenne? Meg akkor már Ukrajnában is le lenne, meg Izráelben és Palesztinában.

És nem azért tiltják, mert csődbe menne a szolgáltató, hanem a szolgáltató is jogdíjat fizetett/fizet valakinek. Amit te így ingyen felhasználnál, míg nekik például x dollárba kerül.

2024. febr. 24. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Viszont azzal, hogy egy kis részletet beleteszek belőle a saját videómba, azzal nem károsítom őket. Ha egy az egyben felraknám, nem csak egy kis részletet, akkor még meg is érteném. Kb ingyen reklámot csinál nekik így az ember.

Annyi köze lenne a háborúhoz, hogy a csúnya, gonosz, világuralomra törő oroszokat ott kell büntetni ahol lehet.....

2024. febr. 24. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagyis háború után se lesz ott engedélyezve. Ennek nem csak háború idején sérti az oroszokat, hanem mindig.

Az ilyen meg azért van, mert az a részlet lehet erőszakosnak van minősítve a YT által. Vagy szimplán valamilyen oknál fogva felnőtt tartalommá minősítve.

2024. febr. 24. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!