Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy üthetném ki a saját...

Hogy üthetném ki a saját Google-mból a TEMU-t?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy nagyon jó a page rankingje, erőszakos marketing, szinte bármit keresek, rengeteg elülső találat a Temué. De én nem akarom letölteni az app-ot, nem akarok tőlük vásárolni és idegesít, hogy mindenre mindig temus találat jön fel. Én ilyen személyesen átvevős, megnézős típusú vevő vagyok.

Ha le tudnám tiltani valahogy a Temut, örülnék neki.

2024. febr. 15. 14:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha én belépek a Google fiókomba, akkor elvileg vannak dolgok, amik testreszabhatók. Igen, azt szeretném elérni, hogy amikor kerestetek a Google-lal, akkor a temus ajánlatokat ne dobja be, mert úgy sem veszek tőlük semmit.
2024. febr. 15. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ez engem is érdekel, mert én is agyf*szt kapok tőle.
2024. febr. 15. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Sehogy.
2024. febr. 15. 15:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Na azért nem reménytelen, bizonyos chrome bővítmények a segítségünkre lehetnek.
2024. febr. 15. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
A bővítmény neve uBlacklist: [link] Kereséskot megjelenik egy "Block this site" opció a link mellett, erre kattintva lehet blokkolni a (nem)kívánt oldalt.
2024. febr. 15. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

1. Le kell szokni a Chrome-ról - Google-termék. Ott van helyette a Firefox ( [link] ) - azt is Szigorú Fokozott követés elleni védelemmel: [link]

2. A Google Search helyett vannak alternatívák: Startpage, SearxNG (ezek a Google-t is használják keresőmotorként), DuckDuckGo, Qwant, Ecosia, Swisscows (ezek meg a Microsoft Bing-et)

3. Tessék használni reklámblokkolót - példának okáért a uBlock Origin-t ( [link] ).

4. Ha nem tetsző keresési találatok vannak, arra minden keresőben érhetőek el operátorok.

Például: felkerestem a Temu-t, és az első termékre, ami elémbe került, rákerestem:

[link]

az első találat a Temu-é.

Viszont ha kiszűröm a Temu-t a találatok közül:

[link]

már nincs ott.

2024. febr. 15. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Használj Brave böngészőt gépen és telefonon is. Alapból tiltja a hirdetéseket nem kell bővítmény neki.
2024. febr. 15. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!