Hogy üthetném ki a saját Google-mból a TEMU-t?
Én elhiszem, hogy nagyon jó a page rankingje, erőszakos marketing, szinte bármit keresek, rengeteg elülső találat a Temué. De én nem akarom letölteni az app-ot, nem akarok tőlük vásárolni és idegesít, hogy mindenre mindig temus találat jön fel. Én ilyen személyesen átvevős, megnézős típusú vevő vagyok.
Ha le tudnám tiltani valahogy a Temut, örülnék neki.
1. Le kell szokni a Chrome-ról - Google-termék. Ott van helyette a Firefox ( [link] ) - azt is Szigorú Fokozott követés elleni védelemmel: [link]
2. A Google Search helyett vannak alternatívák: Startpage, SearxNG (ezek a Google-t is használják keresőmotorként), DuckDuckGo, Qwant, Ecosia, Swisscows (ezek meg a Microsoft Bing-et)
3. Tessék használni reklámblokkolót - példának okáért a uBlock Origin-t ( [link] ).
4. Ha nem tetsző keresési találatok vannak, arra minden keresőben érhetőek el operátorok.
Például: felkerestem a Temu-t, és az első termékre, ami elémbe került, rákerestem:
az első találat a Temu-é.
Viszont ha kiszűröm a Temu-t a találatok közül:
már nincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!