Google fotók kérdés?
Figyelt kérdés
Tehát az ok hogy a telefonról az összes képet feltölti google fotókba, így az a készülékről törölhető lesz. De az a bajom, hogy ömlesztve. Egy akár simán jelenthet több 10000 képet egybeöntve. Csinálok mappákat, oda be tudom helyezgetni a képeket, de az összesítettből nem tűnnek el, azt se tudom mind mappában van-e vagy sem. Illetve ha pl fél év múlva belépek, azt sem tudom mit tettem már be a mappákba és mik vannak csak az ömlesztettben, elég átláthatatlan nagy képmennyiségnél. Valami megoldás van erre, vagy funkció lehet amit nem használok?febr. 8. 09:27
2/5 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál lol, pedig kettőt is feltettem lol
febr. 9. 07:38
3/5 anonim válasza:
Látom, szellemi hőmérővel van dolgom, legyen.
"vagy funkció lehet amit nem használok?"
A kereső az, kisfiam. Dereng már?
4/5 A kérdező kommentje:
Elképesztően magas tudatossági/értelmi szinten lehetsz, köszönöm hogy leereszkedsz ilyen mélységekre. De a kérdésemet értelmezni nem tudod, csak idokádsz valamit, szánalmas vagy, anyád büszke lehet rád :)
febr. 10. 14:27
5/5 anonim válasza:
Akárhogy vergődsz, akkor is a kereső való erre. Tökletesen értelmeztem a kérdést, még be is idéztem neked: "vagy funkció lehet amit nem használok?"
Igen kisfiam, funkció. A kereső. Negyedjére írom. Igen, anyukám is megelégedéssel, elég nagy hatékonysággal tudja használni. A cro-magonini fajtádnak nehezebb az értelmes megoldás elsajátítása, aláírom, de azért próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!