Zolika217336 kérdése:
Google fotókból ha hozzáadok egy fényképet egy albumhoz akkor azt hogy tudom elérni hogy ha törlöm a fényképet a google fotókból akkor az albumban viszont benne maradjon az adott fénykép ?
Figyelt kérdés
Mert ha törlök egy fényképet a fotókból azt ugyanúgy kitörli az albumból is .A Pc-knél áthelyezés van , igaz nem a google fotókban hanem a windowban de ott legalább nem duplikálja a képeket hanem áthelyezi.. Szóval nekem az lenne fontos mint a számítógépeknél hogy inkább áthelyezze csak a képet ne másolja.. De szerintem a Google fotók még abszolúlt nem alkalmas ilyen téren gyerekcipőben jár (Több éves problémám amúgy nem kezdő vagyok )2024. jan. 28. 14:37
1/1 anonim válasza:
Na, erre en is kíváncsi vagyok. Hülyeség, hogy egy albumot csinálok és akkor kétszer lesz meg a kép. Ha egyik helyről kitörlöm, törli a másik helyről is 😡😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!