Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire jók ezek a tiktok live-ok...

Mire jók ezek a tiktok live-ok pontosan?

Figyelt kérdés

Néha belefutok 1-2 liveba és egyszerűen nem tudom hova rakni őket.

Az egyik valamilyen Kata, konyokol a telefon előtt és néha megszólal, hogy szia Marika, itt is esik, nincs semmi különös, húsleves volt ma stb.

A másik , aki a konyhában tesz-vesz, konkrétan alig néz a telefonra, van, hogy percekre eltűnik, meg sem szólal.

Aztán meg aki beszél, de közben ott visit mellette a gyerek és inkább őt inti csendre, csak ,hogy liveozzon.

Néztem ezeket, próbáltam rájönni ennek mi értelme, kik azok akik nézik és vajon miért, de egyszerűen nem tudom. Számomra baromi irritáló, le is vannak ezek tiltva már

Lehet, hogy a magam 30 evevel már öregnek számítok hozzá.

2024. febr. 14. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Az embert éri valami interakció, a rohadt unalmas életében elmondhatja valakiknek a problémáit. Amikor valaki kicsit ismertebb lesz a videói által, már lesz egy pár ember, aki tényleg kíváncsi arra, hogy mit csinál mondjuk egy hétköznapeste. Hidd el, ha ez nem így lenne, senki nem nézné őket. Pusztán egy kis beszélgetős időtöltés a követőiddel. Az már csak a hab a tortán, ha még ajándékokat is küldenek neked, azzal tudják támogatni a tevékenységed.
2024. febr. 14. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!