Youtube lejátszási lista nézése közben kilép teljes képernyős módból. Miért?
Amikor PC-n, tehát asztali számítógépen egy lejátszási listát nézek Youtubeon, és az első videót teljes képernyőre váltom, akkor eddig (konkrétan tegnap éjszakáig, akkor még jó volt) a lista többi videója is rendesen lement teljes képernyőben. Ma viszont azt tapasztaltam, hogy amikor átvált a következő videóra, akkor kilép teljes képernyőből. Elállítódott valami? De egyáltalán mit lehet elállítani? És hogy lehetne visszaállítani? Néztem asztali gépen és laptopon is. Az asztali gépet újra is indítottam. Mindkét gépen Chrome fut (általában a legfrissebb).
Na közben kipróbáltam inkognitó módban, ott ugye se a Chrome-ba sem a Youtube-ba nem vagyok bejelentkezve (Premium-előfizetés miatt a reklámok sem zavarhatnának be). Na ot viszont rendesen működik, nem lép ki teljes képernyőből. Na ez mi lehet? Pluginból is összvissz egy db óra/naptár bővitmény van, az se zavarhat be.
Na ezt fejtse meg valaki! Ha lehet, írja le, hogy mi állítódott el. És hogy azt hogy tudom viszakapcsolni...
Közben kipróbáltam, azt, hogy először kiléptem a youtube fiókomból, és indítottam egy lejátszási listát, NEM LÉPETT KI.
Átváltottam inkognitóba, beléptem a youtube-omra ott, ott meg KILÉPETT.
Kizárásos alapon at gondolom, hogy valami a youtube fiókomban állítódhatott el, DE MI? És HOGY? PLS HELP!
Ja, csak az a baj, hogy nekem össze van kötve a TV-vel (nagyképernyős, de nincs rajta Youtube-app), és azt szoktam csinálni, hogy napközben hozzáadom a videókat, amiket később meg akarok nézni egy lejátszási listához, a végén egy relaxációs videóval. Este lefekszem az ágyba, úgy nézem meg egyben a videókat (ha meg lepörögnek, akkor általában alszom már és magától ki is kapcsol egy idő után minden), és ahhoz, hogy ismét teljes képernyőre kapcsoljak, fel kellene kelnem, és odamennem a számítógéphez...
Na most belátható, hogy félálomban, illetve amikor azon vagyok, hogy elaludjak ez rendkívül zavaró és kényelmetlen, szóval, ha központi hiba, akkor remélem hamar kijavítják (A support oldalon ki van írva valami olyasmi, hogy "Előfordulhat, hogy jelenleg a YouTube Premium egyes funkcióival kapcsolatos technikai problémát tapasztalsz. Dolgozunk a megoldáson.", remélem az én problémámra IS vonatkozik ez és előbb-utóbb meg fogják oldani), ha meg valahogy nálam van a hiba (remélem nem), akkor választ kapok a google supporttól, már csak azért is, mivel láthatóan itt hiába várok bármiféle segítséget is (mondhatni s****k a fejemre)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!