Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube lejátszási lista...

Youtube lejátszási lista nézése közben kilép teljes képernyős módból. Miért?

Figyelt kérdés

Amikor PC-n, tehát asztali számítógépen egy lejátszási listát nézek Youtubeon, és az első videót teljes képernyőre váltom, akkor eddig (konkrétan tegnap éjszakáig, akkor még jó volt) a lista többi videója is rendesen lement teljes képernyőben. Ma viszont azt tapasztaltam, hogy amikor átvált a következő videóra, akkor kilép teljes képernyőből. Elállítódott valami? De egyáltalán mit lehet elállítani? És hogy lehetne visszaállítani? Néztem asztali gépen és laptopon is. Az asztali gépet újra is indítottam. Mindkét gépen Chrome fut (általában a legfrissebb).

Na közben kipróbáltam inkognitó módban, ott ugye se a Chrome-ba sem a Youtube-ba nem vagyok bejelentkezve (Premium-előfizetés miatt a reklámok sem zavarhatnának be). Na ot viszont rendesen működik, nem lép ki teljes képernyőből. Na ez mi lehet? Pluginból is összvissz egy db óra/naptár bővitmény van, az se zavarhat be.

Na ezt fejtse meg valaki! Ha lehet, írja le, hogy mi állítódott el. És hogy azt hogy tudom viszakapcsolni...

febr. 14. 12:46
 1/5 A kérdező kommentje:

Közben kipróbáltam, azt, hogy először kiléptem a youtube fiókomból, és indítottam egy lejátszási listát, NEM LÉPETT KI.

Átváltottam inkognitóba, beléptem a youtube-omra ott, ott meg KILÉPETT.

Kizárásos alapon at gondolom, hogy valami a youtube fiókomban állítódhatott el, DE MI? És HOGY? PLS HELP!

febr. 14. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Kiserletezgess tovabb, szerintem nem letkerdes mit tapasztalsz, ne fogjon ki rajtad, katt a teljes kepernyo ikonra es kesz, ujra az lesz. Nincs ott semmi se elallitodva.
febr. 15. 06:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja, csak az a baj, hogy nekem össze van kötve a TV-vel (nagyképernyős, de nincs rajta Youtube-app), és azt szoktam csinálni, hogy napközben hozzáadom a videókat, amiket később meg akarok nézni egy lejátszási listához, a végén egy relaxációs videóval. Este lefekszem az ágyba, úgy nézem meg egyben a videókat (ha meg lepörögnek, akkor általában alszom már és magától ki is kapcsol egy idő után minden), és ahhoz, hogy ismét teljes képernyőre kapcsoljak, fel kellene kelnem, és odamennem a számítógéphez...

Na most belátható, hogy félálomban, illetve amikor azon vagyok, hogy elaludjak ez rendkívül zavaró és kényelmetlen, szóval, ha központi hiba, akkor remélem hamar kijavítják (A support oldalon ki van írva valami olyasmi, hogy "Előfordulhat, hogy jelenleg a YouTube Premium egyes funkcióival kapcsolatos technikai problémát tapasztalsz. Dolgozunk a megoldáson.", remélem az én problémámra IS vonatkozik ez és előbb-utóbb meg fogják oldani), ha meg valahogy nálam van a hiba (remélem nem), akkor választ kapok a google supporttól, már csak azért is, mivel láthatóan itt hiába várok bármiféle segítséget is (mondhatni s****k a fejemre)...

febr. 15. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez azert van, mert a laptopon a lejatszasi listan elkezded nezni es beallitod teljes kepernyore, akkor ugy az vegig teljes kepernyos lesz a tv- n is. De amikor vegeter az elso video, utana ezen a hardveren lesz tovabbra ervenyes a teljes kepernyos beallitas, mert azt a kovetkezonel ujra be kell allitani. Csak akkor lenne jo, ha ezeket a videokat letoltened es szerkesztovel egy nagy videora osszefuzned. Olyan technikai megoldast akarsz, ami nem kivitelezheto. Mert a folytonossagot ugyan a youtube biztositja, de a kepernyo beallitast nem. Tehat nincs itt semmi baj sehol sem es hiaba irkalsz mindenfele. Marad az agybol valo felkeles, ha minden videot teljes kepernyovel akarod nezni
febr. 16. 07:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem félreérted a problémát. a TV úgy jön a képbe, hogy HDMI-vel össze van kötve az asztali PC-vel, annak a monitorjának a képe jelenik meg rajta, klónozva. Ez nem okozhatja a problémát. Nem kivitelezhető technikai megoldás? Évekig jó volt, működött, tegnapelőtt délelőtt kezdett el kilépkedni teljes képernyőből a videóváltásokkor. Laptopot is akkor és azért kapcsoltam be, hogy kizárjam, az asztali PC-t, mint hibaforrást. Azóta egy harmadik számítógépen is kipróbáltam, ott is, ha be vagyok jelentkezve a YT-fiókomba, akkor kilépked teljes képernyőből. Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor nem lépked ki, működik mint régen (csak akkor ugye ömlenek az idegesítő reklámok). Tegnap este "reseteltem" a böngészőt, azaz visszaállítottam alapbeállításba, az sem segített. Minden jel szerint vagy a fiókommal történhetett valami, bár nem bírok elképzelni olyat, hogy egy YT-fiók ilyesmit "csinál". Vagy valami központi probléma van a Youtube-al, erre utal a súgó oldaluk tetején lévő "Előfordulhat, hogy jelenleg a YouTube Premium egyes funkcióival kapcsolatos technikai problémát tapasztalsz. Dolgozunk a megoldáson." kiírás, bár erről bővebben sehol sem kommunikáltak, ill nem találtam friss (értsd: néhány napos) fórumbejegyzéseket, panaszokat hasonló hibáról, ámbár a redditen (!) találtam pár angol nyelvű bejegyzést ahol hasonló hibáról számolnak be, bár azok több hónapos-éves bejegyzések, ill. megoldási javaslatot egyikhez sem írtak (pontosabban az egyikhez írtak, olyat, hogy el kell távolítani az AdBlockot, ami az esetemben nem játszik, mivel soha nem is volt fent AdBlock... Bár ez adott egy ötletet, lehet, hogy a Youtube saját "AdBlockja" zavar be, ami biztosítja a Premium előfizetők reklámmentességét...? Az érzékelhető "tünetek" és az eddigi próbálkozásaim során gyűjtött tapasztalatok tökéletesen passzolnának)...
febr. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!