Segítség, eltűnt egy lejátszási listám :c Vissza tudom hozni valahogy?
Youtubeon, Youtube musicon volt egy zenékkel teli lejátszási listám, ami egyik pillanatról a másikra eltűnt, gondolom archiválhattam vagy törölhettem véletlenül:c
Vissza tudom hozni valahogy?
(nyilvános vagy linkkel megnézhető playlist volt elvileg)
Fontos lenne, mert minden hónapra van ilyenem arról, milyen zenéket hallgattam az adott időszakban, és ez a tavaly novemberi volt, mostanra viszont sajnos nem emlékszem már rá, mik voltak rajt :c
jaj:c
nincs esetleg mégis valami megoldás? visszaállítható törölt elem vagy valami?:cc
kár...
köszönöm azért
Esetleg.. ha mégsem törölted, az előzmények között megtalálhatod a linkjét, ha nemrég hallgattad.
Illetve bár magát a listát valószínűleg nem lehet helyreállítani, de megnézheted, hogy régebben miket hallgattál meg. Azok alapján nagyjából rekonstruálhatod. (Bal felső sarokban három vonal, majd előzmények. Ha jól tudom, dátum szerint csoportosítva jelenik meg.)
Köszönöm, ezt megpróbálom!
ment mindenkinek a zöld :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!