Facebbok support-tal mi újság? Család rendben?
Sziasztok!
Egy barátomnak feltörték a Facebook fiókját, amiről terrorista tartalmú képeket osztottak meg. A platform gondolom rögtön kiszűrte a posztokat és felfüggesztette a fiókját. Azonnal próbáltuk felvenni a kapcsolatot az oldal csapatával hogy megoldást találjunk a problémára, de sajnos minden próbálkozásunk kudarcba fulladt, nem lehet velük felvenni a kapcsolatot, a súgóközpontba küldd mindig egy bot, ahol semmilyen információ nincs ilyen esetre. A létező összes űrlapra küldtem be visszajelzést és- vagy panaszt, de süket fülekre találunk.
Személyigazolvány által hitelesítve lett a fiók. Hiába lépünk be, egy ellenvetésről szóló üzenetet mutat, ami február elsején lett beküldve. A Facebook azt ígéri, hogy alig egy napot vesz igénybe az elbírálás, azonban eltelt már 12 nap azóta.
Minden lehetséges módon próbáljuk megoldani ezt a helyzetet, még a biznisz élő chattel is, de semmi visszajelzés. Gondoltam megpróbálok hozzátok fordulni remélve, hogy esetleg valaki tudna segíteni, vagy tanácsot adni a helyzettel kapcsolatban. Bármilyen segítség, ötlet vagy tapasztalat nagy segítség lenne számunkra.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
"Egy barátomnak feltörték a Facebook fiókját"
Nem törték fel. Mellesleg, aki képtelen a fiókjai biztonságára ügyelni, annak semmi keresnivalója online.
Hogy-hogy nem törték fel?:D
Be volt kapcsolva minden, nem kis mennyiségű pénz mozgott hirdetésekben, vállalkozói oldal, etc.. Sorolhatnám.
Fel lett törve, fenyegető üzeneteket kapott, pénzt követeltek.
Azért köszi a hasznos kommentet, zsebre rakom.
Aki fel akar törni, az nem foglalkozik kisebb fiókkal.
Hanem azzal, amin van több millió követője...
Szerinted?
ellopták, megadta valakinek, valaminek az adatait.
Ezért kell használni kétlépcsős titkosítást.
De az is lehet hogy van vírus a gépe, és nyomköveti az ilyeneket.
persze kétlépcsős titkosítás nélkül nem lehetne úgy ellopni.
Wow. Ha feltörték, nem lopták el? Nem adta meg senkinek, ahogy említettem korábban, meg volt adva a két faktoros.
Lehet flegmán válaszolgatni egy releváns kérdésre, de sajnos nem vagyok vele előrébb. Az ellenvetés ettől független még váróban van.
Köszi azért.
Emailen nem kapott elfelejtett jelszót?
Ha kapott, rákattintott?
Lehet hogy flegmának hangzik, de ez mindig az a hibás, akié a fiók.
Mert nem tudja normálisan biztonságban tartani. Pl minden oldalon ugyanazt a jelszót és emailt adja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!